FREDAGSMYS

fredag, augusti 28, 2020 0 24

Innehåller annonslänkar

Hej fredag och helg!

Mannen jobbar och jag och barnen har precis mumsat vad ni ser på bordet, mamma-plock hehe. Är inte pappan i huset blir det oftast nåt enkelt såhär på fredag när det bara är jag och kidsen.

Hade en halv jäst i kylen som jag behövde använda så blev pizza med andra ”rester” jag hittade, en med tomat, ost & prosciutto och en bianco med creme fraiche, västerbottenost, kyckling och persilja. Smarr.

Snart ska vi sätta på en mysig film men barnen ville sitta lite med ipads och spela lite först, så då passade jag på att kika in här. Sitter kvar i köket med spansk musik i bakgrunden och tända ljus, mysigt.

Spanar in mer inredningsnyheter som kommit in, bl.a på H&M.

Blommig gardin // Vas med fot // Sängbord // Bordslampa // Femårig minnes/dagbok // Doftpinnar // Ljuslykta // Vas

(T.o.m nu söndag 30/8 har ger alla köp på H&M dubbla poäng)

SÅ mycket fint, eller hur!

Skrollar även igenom Åhlens nyheter för att se om det finns något jag gillar nu när de har 20% på hemprodukter vid köp för minst 500:-.

Webkod: HEM20 här.

Nu ska jag poppa popcorn här, trevlig kväll fina ni!

Kram

24

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.