FAVORITSMYCKEN, FRÄSCHA TOPPAR & BÄSTA SNIFFET

söndag, augusti 30, 2020 0 31

Innehåller annonslänkar

Armband med sten // Strassarmband // Fjärilsörhängen // ”Löv”örhängen

Hej på er denna sista söndag i augusti och vi har sommarväder minsann!

Ja kanske inte sådär väldigt varmt men runt 20 och himla skönt i solen. Hängt mest i trädgården och däremellan städat och nu fixar jag iordning bland mina smycken.

Fram till imorgon sista augusti är det sista chansen att använda min rabattkod hos PFG Sthlm, den ger 25% på hela sortimentet och koden ni ska använda är: CATARINA20

Många fina nyheter har kommit in och på min önskelista hamnar detta tunna vackra halsband med små blixtar, otroligt fint.

De här örhängena glittrar så fint i solen och passar mina små snibbar perfekt. Finns länkade under första bilden.

Sen är jag nyfrippad också! Hade bedrövligt slitna toppar så jag klippte mig själv, tillsammans med lite hjälp från maken där bak haha. Jo jag SKA boka frisörtid men jag fick ett ryck, som jag så ofta får.

Bara hår ändå så inte så noga 😉

La i en toning häromdagen och jäklar vad den bet, som ni säkert kan se så är mitt hår ganska rejält färgat, mycket röda toner har byggt på genom åren och jag skulle egentligen behöva en avfärgning tror jag men det sliter nog en del på barret..

Iallafall sjukt nöjd med denna toningen vad det gäller täckning av gråa hår, otroligt bra. Schwarzkopf -Only Love heter den och jag har denna nyansen.

Färgade bara utväxten denna gång, därför så olika nyanser i håret.

Sist men inte minst så har jag äntligen köpt mig en ny Bal dÁfrique från Byredo, den som åkte i golvet ni vet.. Bästa bästa doften, tror aldrig jag kommer tröttna.

Gillar ni parfymerna från Byredo, har ni nån favorit?

Nu ska jag sätta mig med Inez och beställa lite nya kläder, hon har blivit så lång så alla byxor är en ca en dm för korta, växer så det knakar.

Trevlig kväll!

31

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.