HEMMET KOMMER SIST..

tisdag, juni 16, 2020 2 29

Annonslänk Homeroom

Inredning -mitt störta intresse skulle jag säga, men oj vad det svalnat just nu. De senaste veckorna har jag bara lagt allt åt sidan vad gäller innefix i hemmet, inredningsbloggar, nätbutiker, tidningar.. och bara njutit av dessa härliga sommardagar. Känner mig ganska mätt på inredning just nu och blir inte alls så inspirerad som jag brukar. Rätt så skönt ändå. Fast kan hända att det vänder imorgon haha, jag svänger lätt.

Men varit SÅ skönt att lägga läsplatta, dator och telefon lite mer åt sidan för att bara njuta av livet med de man bryr sig mest om. Väldigt mycket vänhäng och det mår jag toppen av.

Sol, salta bad och många cykelturer, livet det.

Uteplats och trädgård är jag dock lite sugen på att piffa mer med, men det är nog för att det är just ute, där jag vill vara hela tiden.

Hos Homeroom hittar man ”allt för sin hemester” där jag ska scrolla igenom lite innan bädden, vill ha mer utebelysning, krukor, textilier mm.

En helt annan grej som jag måste nämna också är att igår brände jag mig på en brännmanet inne i ögat, alltså ni fattar inte va sjukt. Trodde jag fått något skräp först men smärtan blev så sjukt intensiv så efter ca 3 timmar stod jag inte ut längre, kunde knappt se nåt heller så fick ringa 1177 för att fråga när sjutton det kommer gå över om det nu är en brännis jag fått i ögat. Du måste in till ögon akuten sa de då, vilet jag tyckte lät överdrivet först men eftersom det kändes som hela ögongloben brann och det bara forsade tårar så gick jag med på det. Fick skjuts av min darling Maria till Mölndals sjukhus och vet ni vad, det hade bränt hål på hornhinnan, fattar ni va sjukt!!?

Mycket riktigt fanns det en bränntråd i ögat som läkaren drog ut efter att ha hittat den med hjälp av gul vätska (fick bedövning innan så jag kunde öppna ögat), så såg hon att hornhinnan helt enkelt blivit brännskadad. Vilken jäkla tur att jag åkte in!

Så nu får jag stryka salva 3 ggr/dag i en vecka.

Har bränt mig massor av gånger på brännmaneter men det var fasen första gången i ögat, trodde aldrig det kunde bränna sönder det.

Jaja, man måste ju inte simma under vattnet genom manetstim heller haha, men sån är jag, älskar havet och att dyka och simma under vattnet.

Så inte kommer jag lära mig av detta inte hehe, galen öbo som man är.

Kommer läka och bli bra sa dem iaf, och på torsdag ska jag göra återbesök för att kolla så det går åt rätt håll.

Nä nu måste jag sova, kram o natti!

29
2 Comments
 • Marléne Bagleborn
  juni 17, 2020

  Men stackare! Fy så otäckt! Tur att du åkte in och fick hjälp. Hoppas det läker ordentligt nu. Jag såg att du frågade vad man skulle göra på midsommar, och vi är bjudna på midsommarfest och 50-års fest (japp, så gamla kompisar har vi 🤪) Det blir dans till dragspel och bad i sjön (inget hav då de har sjötomt) Ska bli skoj! Glad midsommar på dig! Kram

  • Catta
   juni 19, 2020

   Haha, ja det var inte skönt alls, fy tusan vilken smärta alltså. Var på återbesök igår och jag ska fortsätta behandla ögat med kortison i 10 dagar till sen fortsätta med smörjande droppar i upp till ett halvår då det kan ta så lång tid innan det är helt läkt. Galet.

   Låter som en fantastiskt härlig midsommar ni har framför er idag, hoppas ni får en underbar dag! Och 50 är väl ingen ålder! Jag är ju öbo och där finns inga åldrar 😉

   Glad midsommar fina du!
   Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.