DERMALOGICA

torsdag, juni 18, 2020 2 34

Annonslänkar/samarbete Bangerhead

Hej!

Innan vi drar ner till badet här så tänkte jag visa senaste hudvårdstillskottet i mitt badrumsskåp, nämligen väldigt härliga produkter från Dermalogica, ett märke jag använde mycket förr och som jag nu blev sugen på igen.

Dermalogica är ju professionell hudvård, en favorit hos många hudterapeuter. Flera av mina vänner har jobbat mycket med dessa produkter, och jag har några favoriter som bl.a dessa två.

Daily Microfoliant som är ett exfolierande enzympulver som kan användas dagligen, döda hudceller avlägsnas och huden blir mjukare och fräschare med ny lyster! och Ultracalming Serum Concentrate som är ett koncentrerat serum som stärker hudbarriären och bygger upp hudens motståndskraft. Väldigt skönt på huden och den innehåller hyaluronsyra som binder fukt till huden och avokadoolja mjukgör och skyddar. 

Kan användas av alla, från känslig till tålig hud och anledningen till att jag vill använda dessa just nu är att jag har en del pigmenteringar på kindbenen som blir bättre/minskar efter envändning av dessa.

Dermalogica har också en grym ögonkräm som jag älskar, en kräm som förutom slätar ut, även skyddar och mjukgör det känsliga partiet runt ögonen. Motverkar påsighet och mörka ringar.

Just nu är det kampanj på Dermalogicas produkter hos Bangerhead och tillsammans med dem får ni fri frakt med koden CATARINA_E

Många fina produkter har dem och jag är lite sugen på att testa Hydra Blur Primer som ska ge sammetslen hud, perfekt under makeupen.

Nej nu ska vi åka och bada hela familjen, innan mannen ska åka till jobbet.

Ha en ljuvlig dagen innan midsommar!

Kram

34
2 Comments
 • Maria Klein
  juni 18, 2020

  Åh vilken söt vit topp 😍! Var kommer den ifrån?

  • Catta
   juni 18, 2020

   Tack! Gammal från H&M så finns nog inte kvar tyvärr.
   Ha en fin kväll!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.