LUKTÄRTSODLING & ÖNSKELISTA TILL KÖKET

torsdag, april 30, 2020 0 25

Innehåller annonslänkar

Hej på er denna Valborgsmässoafton!

En valborg som inte blir som vanligt för de flesta. Inget firande av våren intill havet vid brasan på Hönö med orkester och skönsång, inget partajande på stan eller i parkerna som det brukas för ungdomar och andra. Nej inget är sig likt.

Men jag tänker vara positiv och njuta av några dagars ledighet och tid med familjen. Väldigt tacksam över att ha den möjligheten medan andra sliter och kämpar inom vård och omsorg dygnet runt och på helger. Sanna hjältar är vad ni är.

Hoppas det visar sig i lönekuvertet och inte stannar vid applåder för utan er vore vi ingenting.

Jag ska pilla och påta lite i trädgården och fixa lite i förråd och annat behövligt, och vila, för jag är så sjukt trött hela tiden.

Ser ni att jag planterat luktärt! Första gången jag provar det, hoppas jag lyckas få dem att växa och blomma fint hela sommaren sen. Tyvärr har jag inget växthus så inte helt enkelt iom att de gärna vi stå lite svalare nu när de har grott, innan uteplantering.

Ska tydligen toppas ovanför tredje bladparet nu också, så förgrenar de sig och blir buskigare, önska mig lycka till tack haha.

Ska strax gå och möta sonen som slutar skolan om 20 minuter, Inez ska hem till vänner och leka, men först ska jag beställa lite grejer till köket. Flera butiker som har kampanjer nu, gissar att det inte är vanlig vårrea utan lite till följd av minskad försäljning pga Corona som butikerna rear ut.

Det är såklart tråkigt men fint när man kan fynda, här är en del saker jag önskar mig till köket.

Espressomaskin // Vinglas // Majskolvshållare // Kittel // Kolsyremaskin // Stekpanna // Såstermos // Skärbräda med bleck // Pastamaskin

Skulle vilja ha en riktig espressobryggare, vi har en för kapslar som funkar kanon men önskar mig en med kvarn så man kan brygga riktigt gott färskt kaffe, 30% på den ovan nu.

Sen är jag väldigt sugen på marknadens snyggaste kolsyremaskin, så fin så den kan få stå framme jämt.

Pastamaskin tror jag alla i familjen hade uppskattat, väldigt kul att göra tillsammans.

Nya vinglas vill jag ha och Essence från Iittala är väldigt fina, borde passa på nu när de finns på kampanj.

Mycket fokus på hemmet nu när man är hemma mer än vanligt, jag behöver hålla mig sysselsatt för att inte bli deppig så får hitta saker att greja med, och det finns en hel del av..

Önskar er en fin Valborg, ska ni hitta på nåt mysigt?

Kram

25

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.