ÖNSKELISTA MARS

tisdag, mars 3, 2020 0 26

Innehåller annonslänkar

Matta // Bok // Lampa // Kanna // Påskhängen // Skål // Poster

Hur härligt med vårmånad!

Blir lite pirrig sådär, ljusare, varmare och piggare tider är sannerligen välkommet!

Och med våren kommer suget efter ljusare toner, i mitt fall mycket beige, och jag börjar även spana på grejer till utsidan. Mattan ovan är en matta man kan ha både ute och inne, visst är den snygg! Jotex har fått in flera olika varianter.

Lampan har jag spanat på förut, en billig rackare från Lagerhaus som sålde slut på ett kick men som nu finns i lager igen. Skulle vara snygg på vår tv-möbel i valnöt, fast där har jag ju en lampa redan som jag gillar så får hoppa den tanken.

Silver är min metall och jag fastnar alltid för blänkande detaljer i silver, kannan från H&M och skålen från Georg Jensen önskar jag mig.

Samt lite annat smått & gott.

Kaftan/cardigan // Solglasögon // Mockajacka // Armband // Blus // Väska

Spanat in lite snyggt mode också, kaftanen dog jag för, finns i svart med beiget mönster också. Och mockajackan.. sjukt fin. Blusar som framhäver rygg och inte byst är min kopp, och puffärmen är där också, snyggt.

Jaha, då får jag skutta i säng tror jag. Hållit på att packa här under kvällen, travat upp alla skidkläder på matsalsbordet och herre va mycket som ska med trots det bara gäller en långhelg. Men det ska bli såååå härligt med lite skidåkning och snö för att avsluta denna vinter.

Längtar efter kvalitetstid med mina älsklingar också, vi delar på oss så mycket nuförtiden, dels olika jobbtider och dels alla aktiviteter, sliter på en.

Kram o natti!

26

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.