MÅNDAGSMIX

måndag, mars 9, 2020 0 22

Innehåller annonslänkar

Hej kära läsare, hur mår ni?

Blir ett litet mixat inlägg denna kväll.

Grått måndagsväder här på västkusten och jag har precis tagit en vända och tänt alla lampor (ej tak) här i huset för det är så mörkt så mörkt.

Ingen vår i sikte än så länge precis.

Tänker ni mycket på Corona-viruset förresten?

Jag är inte speciellt orolig men följer på nyheterna osv, vill hänga med på hur det sprider sig osv. Jag nojar aldrig över såna saker, vet inte varför men jag har svårt att känna oro för sånt som jag inte vet om, alltså hur det är att bli drabbad så att säga. Oro är en väldigt onödig grej, däremot ska man vara försiktig tycker jag, inte utsätta sig för onödiga faror.

Ska ut och flyga i slutet på april, hoppas hoppas det blir så så inget blir inställd, men risken finns ju..

Idag har jag varit med Inez hos tandis och dragit ut en mjölktand som inte kan lossna av sig själv. Den nya tanden har kommit ut under men liksom tagit en genväg förbi den gamla och alltså inte brutit ner roten på mjölktanden som den ska, så ut drogs en väldigt lång mjölktand.

Hur cool och tuff som helst var Inez, med ett brett leende på läpparna gled hon in till tandläkaren och låg helt stilla när hon fick bedövningsnålen instucken långt in i tandköttet på två ställen och när tandläkaren roterade ut tanden med tång. Hon är väl som jag, älskar sånt haha.

Inga sjåperier här inte.

Mitt barndoms drömhus är till salu, guuud vad jag har drömt om att bo i huset med tornet som ligger i Gårda på Hönö där jag själv är uppvuxen. Jag drömde såklart om att ha tornrummet, med en alldeles egen balkong, myser bara jag tänker på det.

En av mina bästa vänner bor rakt över gatan till detta, i ett lika fint skärgårdshus (hennes mormors gamla), hur härligt som helst.

Byggt 1916 och har en massa härliga detaljer som bakugn i källaren osv, jag skulle vilja renovera det lite på insidan om det var mitt men utsidan är perfekt!

Fler bilder och info finns här för den som är nyfiken.

Måndags-spanet vad gäller inredning får bli detta vackra överkast från H&M Home och kuddfodral i samma tyg, samt den här galet fina fåtöljen från Ellos. Två av dem tack.

Nä, nu blir det läxläsning här och sen ska jag scrolla igenom KidsBrandStore och spana efter jeans till Valentin, de har flashsale idag med 30% på nyheter.

Trevlig kväll!

22

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.