HEMMA IGEN

söndag, mars 8, 2020 0 22

Innehåller annonslänkar

Ja då var vi hemma igen efter 3 härliga dagar i svenska fjällen. Och vilka dagar sen, herregud vilket kanonväder. Solen tittade fram varje dag, torsdagseftermiddagen var magisk, på fredagen var det strålande sol nästan hela dagen (på berget, i byn var det dimma) och igår lördag hade vi växlande molnighet med dimmig start. Prosecco i solen och häng med vänner, SÅ himla härligt.

Hur många som helst vi känner var där, en del hade vi inte träffat på många år, andra bor vi granne med, helt galet. Och massor med öbor var där också, t.o.m två av mina gamla högstadielärare haha.

Branäs kallas ju för lilla Hönö av öborna, då väldigt många har stuga där, men det var nog lika många Torslandabor denna helg, skolkamrater till barnen mm. Sen att två av 10 av mina kollegor var där också var ju rätt kul också, hängde en hel del med ena familjen, mysigt.

Go avslutning på vintern, nu kan våren komma!

Lite tråkigt var väl kanske att jag inte fick knäppt en enda bild med systemkameran, blev bara några med mobilen, men jag ville verkligen inte lägga tid på det även om jag kan ångra det lite ändå för det blir så vackra bilder i det ljuset. Bilder är minnen för mig och jag hade gärna haft lite goa familjebilder och bara på barnen där i solen och snön, men det hade väl inte de haft lust med heller, nej de ville ju åka som bara den och ha roligt!

Så så fick det bli.

Helgen gick väldigt fort i.o.m denna weekendresa, men ändå skönt att vi åkte såpass tidigt imorse (lämnade kl. 9 och det tar ca 5 timmar hem) så man får lite söndag hemma.

Ingen vanlig söndag heller utan Internationella Kvinnodagen! Hurra för oss kvinns och kampen mot en mer jämställd värld, något inte minst gubbsen tjänar på, alla har bara inte fattat det än..

Jämställda relationer håller ju längre än icke jämställda relationer tex. Löner för lika arbete mellan män och kvinnor är en sak som ff är helt bananas, stora skillnader, skärpning chefer.

Firar ni? Hur isf?

Flera butiker firar och uppmärksammar detta hur som helst och i samarbete med Ellos fick jag en rabattkod att erbjuda er där ni med koden 415440 får 20% på allt från Adidas Originals hos Ellos, här.

NA-KD skickade också en rabattkod, metapicnakd ger 10% på hela sortimentet, här.

Nu ska jag hänga tvätt nr 2 efter resan och sen ska jag borra in näsan i Ebba och mysa i soffan.

Kram

22

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.