WORK IN PROGRESS

söndag, januari 12, 2020 0 22

Annonslänkar Homeroom, Ellos, H&M

Ser ni vilken gigantisk lampa som flyttat in? Haha, blev så paff över storleken då jag trodde den skulle vara mindre, kollade inte måtten så noga utan mest gått efter bilder jag sett och uppfattat den som mindre..

Men ändå nöjd, en vanesak tror jag och när tv:n kommer upp på väggen kommer det se bättre ut.

Kolla hur min kavaj matchar förresten hehe, ny från H&M, fast skärmen är mer mullvad/brunbeige/gammalrosa.

Hej på er! Har ni en go helg?

Optimismen i mig sa att jag skulle hinna SÅ mycket mer idag än jag gjort, fasen vad lite tid som finns till det man verkligen vill göra!

Men det finns för många måsten helt enkelt. Härligt väder har vi iaf och jag startade dagen med en lång pw i längs havet med Ebba, sen hann jag piffa en lite stund med lampan på bänkarna där innan det var dags för lunch innan Inez första gymnastikträning.

Hon har börjat på Turn här i Torslanda och det var så himla kul att titta på lilla duktiga loppan. Hon började i en fortsättningsgrupp med barn födda 2010-2012, trots att hon är nybörjare. Men det gick super! Jag trodde dock de ”bara” skulle hjula, stå på händer och göra kullerbyttor typ men det var både flick flack, handvolt och volt på trampets de fick göra också.

Hjälp tänkte jag men superduktiga ledare som tar emot så inga bekymmer, hon kommer nog lära sig snabbt tror jag.

Efter gympan hade jag min vän Maria över på fika och nu hamnade jag framför datorn en stund.

Matta // Loungestol rotting // Fåtölj mörkblå // Hög vas // Vas blowfish // Vas låg // Karmstol // Naturvit fåtölj

Fortfarande på fåtölj-jakt, hittar nya finingar hela tiden så svårt val, men allra helst vill jag hitta två second hand i 50-talsstil och klä om, älskar återbruk även om det var ett tag sen jag hittade något fint sist.

Två karmstolar/fåtöljer i valnöt med vitt teddytyg är jag insnöad på i tanken, och kan hända att min vän har två till mig som jag kan klä om, hoppas!

I övrigt ska lister bytas som sagt och enkla dekorlister ska upp på väggarna, eventuellt ska väggar målas vita.. hm. Och tavlan ska väck.

Om det blir nån ny matta än på ett tag vet i fasen, får nog sansa mig lite där, men den vi har är lite för liten. Vill ha minst 250 x 350 cm och vår är 200 x 300 cm.

Ilandsproblemen ni vet..

Nu ska jag äta middag och mysa med mina tjejer, ha en mysig kväll!

Kram

22

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.