VITA ANEMONER

torsdag, januari 16, 2020 1 23

Annonslänkar Royal Design & Ellos

Helgbuketten kirrad!

Var ju egentligen ute efter franska tulpaner men jag orkade bara inte åka in till stan (hade inga andra ärenden så lite onödigt också) så jag åkte bort till Amhult och hittade dessa underbara anemoner på Greenmarket. Just de vita med svart mitten är de allra vackraste tycker jag.

Syrenkvistarna har jag knipsat ute i trädgården och ranunkler och veronika från Blomsterlandet.

Tröttnar aldrig på denna hörnan, med min fina Taccia-lampa från Flos (på rea här just nu), skåpet i finaste färgen från Farrow & Ball och matchande gardinen från Ellos (också på rea, här).

Har en riktigt skön ledig torsdag idag, var ute i skogen med Ebba i en timma efter att jag lämnat barnen på skolan, sen långfrukost framför nyhetsmorgon och nu har jag precis ätit lunch med min älskling innan han ska iväg på kvällsjobb.

Han lagade en supergod vegetarisk pasta med zucchini, tomat, paprika och halloumi, smarr och just vegetarisk är något vi borde äta oftare. helst 3 dagar i veckan.

Jag har så svårt att bryta ner kött och det blir bara värre med åren, har ju den inflammatoriska tarmsjukdomen IBD sen ca 20 år tillbaka och nu har jag ett större skov och har mått riktigt dåligt med mycket smärta det senaste så kosten är viktig.

Att ha ont i magen är inte kul alls. Har i princip inga helt smärtfria dagar i.o.m min endometrios också. Har sammanväxningar i buken och det ställer till det med både nr 1 & 2 då organen liksom växt ihop.

Är operera för detta och snart väntar sjukhustid igen, var på KK i november och nu väntar möte med specialister angående om det blir ny operation eller ej.

Detta knäcker mig emellanåt men jag gör allt för att det inte ska synas utåt, bra på att bita ihop. Hjälper nämligen tyvärr inte att klaga..

Nämner det här lite då och då men vill inte lägga fokus på sjukdom.

Önskar er en fortsatt fin torsdag!

Kram

23
1 Comment
 • Anna
  januari 17, 2020

  Fina du, det är alltid så himla fint hemma hos er. Blir så inspirerad. Å färgskalan är såååå tilltalande. Jag är SÅ trött på det blå här hemma…. Å min man fattar ingenting, man ska väl ha ett överkast i 10 år tycker han!? Eeeeee nääää 😉

  Å du raring… Man får tala om hur det är… Du varken klagar eller gnäller… Snarare är det nog viktigt att du skriver om det ibland tror jag. Alla bär vi på olika ryggsäckar..

  Ta hand om dig vännen <3
  Varma kramar Anna

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.