TORSDAG

torsdag, januari 2, 2020 2 11

Innehåller annonslänkar

Hej från en riktig tröttmössa, verkar ha vänt dygnet ganska rejält för idag klev jag upp 10 och det hör inte till vanligheten haha.

Så vansinnigt trött jag har varit den här ledigheten alltså, nån mer? Känner mig lite håglös och blek, ingen direkt lust för något. Klickade hem de här d-vitaminerna som jag fått tips om, hoppas de kan hjälpa. Den enorma solbristen här i Göteborg har ju säkert gjort sitt för att bidra till hängigheten och det ser ut att fortsätta vara grått länge till.. suck.

Barnen ligger i soffan och kollar på Peter Pan och jag bläddrar i My Residence 2020, älskar de magasinen. Speciellt när min vän Sophia har stylat en del av reportagen, extra roligt då.

Jag köpte mitt ex hos Ica där det redan hade kommit ut men annars kan man bevaka hos Adlibris & Bokus tills de släpps.

Här har vi ännu inte städat bort julen men funderar på att göra det snart. Sugen på franska tulpaner och krispig vårkänsla. Trots att våren är ganska avlägsen ännu..

Så himla sugen på ny inredning också, kan inte släppa tanken på mattan från Classic Collection heller, någon kanske vill köpa vår rosa från Jotex då?

Nej nu får jag ta på mig här och åka iväg med Inez till H&M som jag lovat ka få en gymnastikdräkt nu när hon fått plats. Så himla roligt! Har stått i kö ett tag och nu har hon äntligen fått plats, visserligen i en ganska svår grupp men trots att hon är nybörjare tror jag det kommer gå bra.

Ha en fortsatt dag!

11
2 Comments
 • Marléne Bagleborn
  januari 2, 2020

  Tröttmössa här också! Precis kommit hem från vänner i Örebro där vi firat nyår. Vi har vänt på dygnet hela familjen, vilket är ovanligt för oss alla. Blir så seg då vädret är som det är och vi kommer knappt ut att göra något. I smyg längtar jag till att skola och jobb börjar igen…🙈
  Vilken gymnastikklubb har Inez kommit in på? Lucia går på Turn.
  Kram Marléne

  • Catta
   januari 2, 2020

   Visst är det segt att man vänder sådär.. ungarna somnar aldrig haha.
   Ja vädret är otroligt deppigt, måtte det vända snart. Gärna bli lite kallare och klarare, och med snö så barnen kan ha lite kul.

   Hon har fått plats på Turn nu äntligen, ska bli SÅ roligt!

   Kram o natti

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.