O DENIM

söndag, januari 19, 2020 2 13

Annonslänkar Odenim

Hej på er denna soliga söndag!

Fick sån energi på promenaden i morse att jag nästan gick med hoppsasteg haha. Det här behöver vi, eller hur! Extra glad när solen väljer att titta fram just när man är ledig också.

Här har ni mig i mina nya jeans och jag körde lite somrig look på bilderna. De heter ”O-crop” highwaist jeans och har ett avklippt benslut som jag gillar. På översta bilden har jag glömt dra ner benen riktigt så de ser något kortare ut än vad de är, men de har en perfekt ankellängd tycker jag. Jag har regular i benlängd (strl 34R) och det passar mina förhållandevis korta ben, har man långa ben ska man välja L.

Jag gillar olika jeansmodeller och tycker om flared också så är lite sugen på dessa nu när jag vet hur sköna Odenim´s jeans är.

Hela utbudet hittar ni här.

Min bakdel som inte är speciellt vältränad får sig ett litet gött lyft i dessa brallor, det gillar man ju 😉 Fick lite curves t.o.m, fickorna sitter där de ska.

Nu ska jag brassa lite lunch här för snart kommer min mamma med Inez från handbollshallen där Valentin har matcher idag, Inez måste få i sig lite innan gymnastiken och sin egen handboll som hon har efter varandra. Från 13-16:15 har hon sina båda träningar utan att hinna hem emellan så energi behövs.

Det tråkiga med det är att vi ska hänga inomhus nu då i det fina vädret, ända tills det blir mörkt.. känns inte super men kul med aktiviteter såklart.

Önskar er en riktigt go söndag!

Kram

13
2 Comments
 • Vanja
  januari 19, 2020

  Skönt att hitta jeans som sitter bra! Du säger ofta att du är för tunn, men det tycker inte jag! Du ser helt normalviktig ut=) Även utan dessa jeans som kanske ger extra kurvor, utan även på andra bilder tycker jag du ser alldeles lagom ut!

  • Catta
   januari 20, 2020

   Tack snälla du 🙂 Vet inte om jag skrivit att jag är FÖR tunn men det kanske jag har? Och jag menar nog egentligen inte något negativt med det utan det är mest ett konstaterade utefter klädstorlek osv. Jag är inte speciellt kurvig men det är inget fel i det. Däremot tycker jag det är tråkigt att jag inte kan ha tex byxor från Lindex i minsta storleken då deras storlekar är stora, och ja, jag är väl liten också då´ra.

   Enligt BMI är jag visserligen underviktig fick jag höra nån gång men sånt rycker jag mest på axlarna åt. Däremot kan jag ibland önska att jag vore lite fylligare för jag tycker det ser gött ut 😉

   Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.