FINASTE GLOSSET

tisdag, januari 7, 2020 2 17

Annonslänkar Lyko

Läppglans // Foundation // Nagellack

Får ofta frågor om mitt läppglans och det är kul för det är det bästa jag nånsin haft! Som jag skrivit förut så använder jag nästan bara smink från BareMinerals sen en tid tillbaka, så himla nöjd med allt jag provat från dem. Glosset fick jag ett prov av, eller lite mindre förpackning, tillsammans med lite andra produkter i present sist jag köpte produkter från BM. Och vilken klockren nyans, eller hur!

Jag gillar inte för stark färg så jag brukar bara stryka ett lager på underläppen, sen smackar jag ihop läpparna så det fördelas ett tunt lager å överläppen också, men man kan stryka på över hela om man vill ha lite mer färg.

Blir sådär lagom med färg och samtidigt glansigt glossigt, förstorar mina tunna läppar lite med hehe.

Köpte en ny foundation också, en nyans ljusare än Tan 07 som jag brukar ha då jag är ljusare nu på vintern, den heter Desert 6.5. Kombinerar den med ett foundation-stick från samma märke, i nyansen Ginger 6.

Sen tar jag lite Faux Tan solpuder över panna och under kindben, sen lite av rouget Coral Cloud och sist lite highlighter i nyansen Joy över.

Till vardags tar jag inte så mycket av allt utan lite dutt dutt och mer till fest. Roligast när man ser skillnad på vardag och fest tycker jag, skulle aldrig orkar stå mer än 10 minuter på morgonen innan jobbet och fixa mig, alldeles för lat för det.. men lite fräsch vill man ju vara så går sällan helt osminkad vintertid, då ser jag nästan sjukt ut tycker jag, men sommaren kan jag gå utan.

BareMinerals finns i de flesta skönhetsbutiker, jag köper oftast från Lyko eller NK när jag är på stan men såg att Cocopanda hade 20% på BareMinerals just nu, här.

Nagellacket på bilden högst upp är mitt all time favorite, Wicked från Essie, tappade bort mitt relativt nya så fick köpa igen.. typiskt. Så där perfekt mörkt mörkt vinrött. Det mer klarröda på undre bilden är Isadora 182 Summer Red, bästa budgetlacket!

Nu ska jag skruva ihop IKEA-möbler min dotter här, trevlig kväll kära läsare!

17
2 Comments
 • Ulrika
  januari 9, 2020

  Länken till glosset funkar inte, vad heter färgen, så sugen på det🤗

  • Catta
   januari 10, 2020

   Ber om ursäkt för sent svar!
   Prova nu, ska funka nu men tyvärr ser det ut att vara slut i lager men man kan bevaka det, eller köpa i butik om du hittar 🙂

   Kram och trevlig helg!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.