ALLTID I VÄSKAN & LOVELY VÄDER

onsdag, januari 22, 2020 0 13

Innehåller annonslänkar

Mobilskal // Väska // Handkräm // Lypsyl // Parfymetui // Gloss // Nagellack // Topcoat

Hej på er!

Rensade lite i min väska igår och det var välbehövligt kan jag säga, är ni som jag och har typ kvitton från flera veckor tillbaka nerknökade bland diverse annat bös och viktigheter? Herregud vad jag är stökig där..

Hittar liksom ingenting, eller inte det jag letar efter iaf. Passar på att visa vad jag (nästan) alltid har med mig i väskan.

Våtservetter är ett måste, just när det gäller händer har jag väldig bacillskräck och speciellt när man har barn så är det extra viktigt att ha en packe i väskan.

Telefon såklart, vem kan leva utan den nuförtiden?? Och plånkan, i leo då förstås hehe (gammal från H&M). Torra läppar ogillar jag så ett gloss och ett lypsyl finns alltid med. Nagellack har jag också alltid i princip, för på nåt vänster är det något jag aldrig lyckas få målat hemma, utan alltid på språng eller precis när jag kommer till jobbet. Problemet är väl torktiden hemma, då man alltid är igång med händerna och man alltid sabbar sina nymålade naglar. På jobbet hinner de torka, är typ alltid där två minuter innan 8 så hinner precis måla haha. Sen kan de torka medan jag startar datorn och läser lite mail 😉

Jag prenumererar ju på Sniph och deras små etui för de små parfymerna man får varje månad är perfekta att ha i handväskan. Just nu är den här favoriten av de jag hittills fått.

Handkräm är också något jag inte kan leva utan, har väldigt torra händer, hemska vintertid och ser ut att tillhöra en gammal gumma. Slow Dance från Byredo ääälskar jag! Har den bara som kräm, i parfymform har jag Bal D´afrique.

Har ni några måsten i väskan? Förutom typ nycklar, plånka, mobil och det där?

Och vilket sanslöst härligt väder vi haft idag då, extra glad över att behöva åka hem till Ebba på lunchen när vi fick en så himla härlig promenad i stekande sol nere på fälten. Oroväckande varmt för januari såklart men så skönt det var ändå.

Imorgon är min lediga dag, har ca tusen måsten men om jag hinner tänkte jag visa vårt kök, har fått önskemål om det och även om jag inte tycker det är så mycket att se så visst! Kommer.

Något annat ni vill se eller läsa om förresten?

Trevlig kväll!

13

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.