NÄST SISTA

måndag, december 30, 2019 0 5

Innehåller annonslänkar

God kväll årets näst sista dag!

Kikar in med gårdagens instapics på hallen, så grått som det är så ligger systemkameran mest på hyllan, inte roligt att fota med den när det inte finns nåt ljus.

Väldigt vitt & beiget i vår lilla hall, trivs med det men skulle kunna tänka mig lite mer kontrast med lite svart kanske.

Taklampa // Vas // Matta // Tavla // Krokar // Ljussläckare // Stol

Liten mix av vad jag skulle kunna tänka mig, taklampan från Ellos är riktigt fin, vi saknar en just i gången vid skåpet där och den här hänger inte ner för långt så skulle passa fint där.

Postern gillar jag jättemycket, lite dramatiskt sådär. Fann hos Afound, som har jättefina tavlor & prints i sin tavelbutik, billigt som attan också.

Stolen finns i flera färger men jag föll mest för denna, nätt och fin, skulle passa fint i vår hall om det funnits lite mer plats, snygg som köksstol annars.

2020 ser lovande ut hos Ellos, redan kommit en massa fina nyheter som de presenterar här.

Den här loungestolen dog jag lite för, en cool fåtölj i teddy har de fått in med, hoppas på mer i den stilen.

Nu ska jag fixa kvällis till min kottar, mannen jobbar och vi kom hem från Björkö för ett par timmar sen. Inez har sovit över hos vännerna där så jag och Valentin åkte ut och hämtade henne vis 14 och stannade kvar ne stund och hängde med dem. Jag hjälpte till att lägga upp gardiner och kidsen fick åka gokarts ute på gatan, sjukt roliga.

Ses imorgon då jag tänkte kika in med en nyårsoutfit om det hinns, hoppas det.

Trevlig kväll!

5

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.