FINASTE HALSBANDET -JEWELLERY BY LOVISA

söndag, december 22, 2019 0 11

Dagens instapix

Världens finaste julklapp runt min hals!

Var ju på Hönö julmarknad igår med fin vän och mitt enda shoppingmål var egentligen att köpa mig detta vackra halsband med en blåmussla i silver som världens duktigaste och finaste Hönö-tjej gör -Lovisa Sörensson (webshop).

Visst är det ljuvligt vackert! Blåmusslan symboliserar liksom västkust och Hönö för mig, ön där jag växte upp. Fint att få bära en del av den runt halsen.

Stötte på mamma nere i Klåva när jag stod och kände på alla smycken och hon ville ge mig halsbandet i julklapp så ni fattar hur glad jag blev då!

Älskar den tunna länken också, supertunn verkligen men glittrar så fint.

Idag har vi inte gjort så många knop, annat än avslutningsjippo i sonens handboll, himla mysigt att hänga med alla goa killarna, syskon och föräldrar. Föräldrar mötte barn i matcher, men jag och Inez kom lite senare och var inte med, men vi hejade på.

Önskar er en fortsatt fin 4:e advent!

Kram

11

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.