LACKBYXOR ✔️

tisdag, november 5, 2019 1 15

Innehåller annonslänkar

Check på lackbyxe-trenden då hörni, den lilla trendslaven i mig föll för den här coola och faktiskt väldigt användbara brallan. Sköna tights med det lilla extra kan de kallas och jag ääälskar ju tights. Bor i det och nu alltså i både lack & läder haha.

Kommer från Gina här, och världens skönaste och väldigt fina skjorta kommer från H&M här.

Visst är de lite fräsiga ändå, gillar att mixa med en lite luftig skjorta såhär. Det eller en stickad härlig tröja, som den här, kommer jag bära till dessa.

Tavla Wall of Art.

Solen sken så härligt idag, efter flera dagars rusk, gud va pigg man blir direkt. Den står så lågt nu så strålarna når långt in i huset och jag hann ta en bild med mobilen innan den gick ner och det blev sådär himla mörkt direkt.

Gillar detta sideboardet, ett av få ställen som alltid är städat här hemma haha, kanske därför. På nästan alla andra möbler eller ställen hamnar det strösaker så det ser lite rörigt ut. Är en pedant slarver och resten av la familia likaså haha.

Gillar tavlan så mycket med, gillar näsan allt hos Wall of Art. De har en ny kreatör också, Saulo, en konstnär från Gran Canaria och jag gillar det han gör. Speciellt den här.

Idag har jag varit på Kvinnokliniken på Östra på läkarsamtal angående min endometrios, jobbigt men samtidigt skönt efter lång lång tid med mycket smärtor. Nu ska jag remitteras vidare till ett team på Sahlgrenska som är specialister på området och de ska bedöma om/vilken operation som ska göras, alternativt annan hormonbehandling än den jag har idag.

Usch, är så less på mina kroniska sjukdomar så jag kan dö just nu, skitjobbigt att hålla upp ”friskfasaden” som jag ändå allra helst vill göra..

Tur man är en glad skit oftast ändå, humor & skratt är bästa medicinen!

Ta hand om er, kram och natti.

15
1 Comment
  • Olivia
    augusti 29, 2021

    2021 och jag är fortfarande frälst på lack/läder-trenden på brallor och tajts! Du passar verkligen i det 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.