JULA JULTÅG DIY

lördag, november 23, 2019 1 12

Jultåget från Jula har varit omåttligt populärt de senaste åren, och ända sen jag såg det för första gången för tre år sen så har jag tänkt köpa ett men då jag väntat för länge varje gång så har det hunnit sälja slut.

Men i år knep jag ett minsann och dessutom på kampanj! Originalfärgen är röd men efter att ha sett bilder på Pinterest och instagram att en del målat det svart så blev jag sugen på att göra likadant, så i torsdags målade jag och Inez det tillsammans och det blev superfin tycker vi. Tåget heter Anslut och finns för 299:- hos Jula här. Ett riktigt kap och det tutar, tuffar och spelar julmusik. Man kan även köra utan musik om man vill behålla sin mentala hälsa haha, blir ju lite tjötigt efter ett tag..

Jättefint i rött också och såklart mer juligt i den färgen men svart blir mer deco haha. Köpte matt svart hobbyfärg på Panduro och små tunna penslar då det är rätt så pilligt. Målade i två tunna lager för att det skulle bli helt täckt och jag måste säga att Inez klarade ju detta galant.

När hon frågade om hon fick måla en av vagnarna så sa jag -njaeeee, helst inte.. Ville helst göra själv eftersom jag inte ville riskera att det blev kladdigt (bor en perfektionist i mig) men så fick jag dåligt samvete och gav med mig och herregud vad dum jag kände mig för att ha tagit för givet att hon skulle slarva när jag såg hur himla fint och noggrant hon målade. Hon var väldigt stolt kan jag säga, min duktiga lilla 7-åring.

Urdåligt ljus inne idag så lite oskarpa bilder men ni ser nog ändå.

Granen ska nog stå i det här hörnet i år, så stolen får maka på sig. Gud vad jag önskar större ytor här hemma, men men, blir nog fint och bra.

Nu ropas mannen att lunchen är klar så gotta go, ha en fin lördag!

Kram

12
1 Comment
  • A
    november 23, 2021

    Ser jättefint ut!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.