DAGENS & JULSTAD

torsdag, november 14, 2019 0 9

Innehåller annonslänkar

Hej!

Här hemma är det lite av ett kaos idag då vi får vår panna bytt, efter 7 (!!!) veckors väntan. Det låter som bara den inne i tvättstugan så just nu är jag och Ebba på övervåningen.

Dagens outfit består av mina nya favvobrallor, finns nu i alla storlekar på lager hos Gina igen. Vit skjorta från H&M och tröja från samma ställe men dessvärre slutsåld, Gina har en liknande i brunt här och de har dessutom 30% på allt stickat för alla medlemmar med koden STICKAT30 både online och i butik t.o.m 17/11.

Hämtade ut en leverans från Artilleriet igår, några delar av den fina julstaden de såld nu i ett par år. Ville ha den redan förra året men blev aldrig av att jag köpte den då. Började med tre små hus av totalt 12 och de finns blad Artilleriets juldekorationer här.

Husen är alltså små ljuslyktor och eftersom jag tänkt att Inez ska få ha dem i sitt rum så vill jag ju inte ha levande värmeljus i dem utan då fick det bli led.

Hur bra som helst och lågan flammar t.o.m lite grann för att se så levande ut som möjligt.

De här kommer från Star Trading och kostade en tjuga, batterier ingår och finns bl.a på Ica Maxi, iallafall här i Torslanda.

Såklart mycket finare att tända om kvällarna när det är mörkt.

Nu ska jag slänga i mig lite lätt lunch.

Kram

9

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.