FÖRRA ÅRETS OKTOBERBAD

tisdag, oktober 15, 2019 0 5

Innehåller annonslänkar

Ja men fattar ni eller, bilderna ovan är från 14:e oktober förra året, då badade vi minsann ff!

Känns helt galet när man tänker på att det var varmt vid den tiden då, helt andra bullar i år jag man lugnt påstå. Första frosten hade vi för över en vecka sedan, förra året fick vi väl den sent i november nån gång.

Blir nog inga mer bad nere i Tumle i år, men däremot på Cypern om 10 dagar, det längtar vi väldigt mycket efter.

Vi har riktigt grått höstväder och det ser ut att hålla i sig, men hoppas prognosen ljuger för jag blir så deppig av mörka dagar. Räcker att det blir mörkt tidigt på kvällen liksom, så på dagen vill jag ha sol!

Strykande åtgång på ljus här hemma nu, tända ljus är ren terapi för mig, en stress-släppare. Tog en lång dusch efter middagen här, sen gick jag en runda och tände ljus och sitter nu med en skön inpackning i håret. Har denna från Maria Nila, bästa jag haft och jag låter alltid den sitta lite längre än rekommenderade 5-10 minuter. Den är perfekt om man som jag har lite känslig och torr skalp. Jag har använt den här hårmasken tidigare också, mest under vinterhalvåret då den motverkar statiskt hår som jag får så lätt.

Maria Nila är svensktillverkat och helt veganskt.

Schampo & balsam använder jag just nu från IDUN, älskar.

För att komma med ytterligare ett tips så fick jag veta att Lyko har utförsäljning på hela sitt sortiment från Cosmobeauty, mellan 80-90% på allt så går att tokfynda. Anledningen till utförsäljningen är troligtvis att norska Cosmobeauty byter namn till Tind of Norway.

Nu ska jag skölja håret ur håret så ni får ha en fortsatt fin kväll!

Kram

5

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.