VIPPHORTENSIA & KÖKSDETALJER

tisdag, juli 30, 2019 0 9

Innehåller annonslänkar

Man får vara glad över det lilla för i vår trädgård finns det inte mycket att hurra för i blomväg förutom vipphortensian som blommar just nu. Ca 4 år gammal på stam som i år är ganska maffig mot tidigare år, så därför unnande jag mig att knipsa två vippor.

Visst är de vackra! Satte en kvist av silverax ihop med blommorna så det blev lite mer bukett av det hela. Vackert så tycker jag och passar perfekt i den större Tokyolyktan som även kan användas som vas.

Silvret blänker i kvällssolen där på det nätta käcka sidebordet från Jysk. Precis så espressobryggaren och lite andra dekorativa köksprylar får plats. Visste ni förresten att brödrosten från Smeg har kommit i rosé & guld nu? Riktigt coola och sen såg jag att Royal Design har 31% på Bernadotte-termosen nu.

Picsen är från igår när solen sken och badväskorna var packade för kvällsdopp. Idag har vi ösregn skrivande stund.

Till höger skymtar vår lilla hall här i lilla radhuset på ca 120 m2 (86 på bottenplan och ca 35 uppe på barnens rum som mer räknas som biytan pga lågt i tak/snedtak). Öppningen in till köket är tämligen smal men bara man kommer in så haha.

Drömmen om villa finns starkt där hela tiden, helst vill vi bygga men det regnar inte tomter precis och de som finns är för dyra, kolla bara denna. Den ligger visserligen nära havet men 4.250.000 :- för bara en tomt.. och sen ska man ha ett hus på också.. inte i vår prisklass riktigt.

Finns ett fint nybyggt till salu också, granne med våra vänner, men det har lite för liten tomt och sen är inte det heller helt gratis. Utgångspris 6.595.000:-, vilket är ungefär det man få ge i Göteborgsstadsdelen Torslanda som vi bor i. Under 6 mille hittar man ingen villa för i vår omnejd. Visst kan man söka sig till billigare områden men vi trivs super här och kan inte tänka oss någon annanstans just nu, vill inte heller flytta på barnen.

Tur att vi ända har det ganska bra här, ingen panik men skulle verkligen vilja ha lite större och framförallt mer än ett badrum/toalett så vi slipper slåss om den vi har haha.

Hur bor ni? Bor ni i ert drömhus/lägenhet? Om inte, vad drömmer ni om för boende?

Nu ska jag tydligen bygga lego med min dotter här, ha en fortsatt fin dag!

9

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.