SECOND NAIL & HÄROMDAGENS

torsdag, juli 4, 2019 6 6

Innehåller annonslänkar

Måste ge er ett nagellacks-tips! Köpte detta från Isadora på Maxi senast jag var där och det är ett nude-färgat transparent lack som också fungerar som nagelbyggare/stärkare. Syns inte så bra på bilden men det ger ett fräscht rosigt och glansigt utseende på nageln.

Älskar Isadoras lack, så prisvärda och faktiskt i toppklass enligt min åsikt, köper nästan bara deras lack nu för tiden.

Finns bl.a hos Lyko här.

Över har jag Isadora Woder Top Coat så det håller extra länge.

Passar på att slänga in en liten (härom)dagens outfit då jag känner att jeansjackan är värd att lyftas fram. Rotade fram denna gamla godingen ur garderoben för nån vecka sedan och jag vet inte hur många år den har på nacken men gammal är den iaf!

Men visst är det snyggt ändå, med jeansjacka?!

Går i perioder för mig men just nu gillar jag den.

Gina har en liknande här och Ellos har typ hur många som helst, här. Och den coolaste till kidsen hittar man på Gina Mini här.

Kjolen har jag visat förut, köpt i Köpenhamn men finns hos Ellos här. Även skorna har jag nämnt ett par gånger att de kommer från H&M och har faktiskt kommit in i gult igen efter att ha varit slutsålda länge, här.

En bra kontors-outfit är detta för mig, eller när som också iofs.

Och om ni tycker att mina ben är shiny som bara den så är det den grymma Oil Therapy från Boitherm som är så rackarns bra för min hy, bästa kropps-balmen. Halva priset på den stora med 400ml på Lyko just nu dessutom.

Nu går jag på 3-dagars ledighet, innan jag jobbar mina 4 sista innan semester i 3 veckor, woop woop!

Hoppas vädret blir bättre i helgen än idag bara, fy så rått vi haft det, mellan 13-15 grader, regn och blåst. Vad sjutton är det för juli-väder!? Morr..

Trevlig kväll!

6
6 Comments
 • Marléne Bagleborn
  juli 4, 2019

  Min kontors outfit idag var just gula skor och jeansjacka 😂 Mycket snyggt om du frågar mig!
  Kram Marléne

  • Catta
   juli 5, 2019

   Haha, great minds think alike som man säger 😉
   Kram

 • Anna
  juli 4, 2019

  Ääälskar dina outfits!:) kanske blir det ett klick på jeansjackan…och dom gula skorna, så fina!
  Kram Anna

  • Catta
   juli 5, 2019

   Åh va kul, tack!
   Skorna är så sköna också 🙂
   Kram!

 • Malin Högsved
  juli 5, 2019

  Hej, hej

  Så kul att jag hittat till dig idag! Mycket fin blogg och härlig inspo 🙂

  Ha en härlig helg
  / Malin

  • Catta
   juli 5, 2019

   Hej och välkommen!

   Jättekul att du hittat hit, och lämnar ett avtryck dessutom 🙂

   Tack detsamma!
   Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.