HOT HOT HOT

torsdag, juli 25, 2019 0 7

Innehåller annonslänkar

Hallå i hettan!

Kikar in snabbt med en kvällshälsning nu när jag ändå skulle betala lite räkningar.

Idag har vi svettats rejält, badat som tokar i havet idag, runt 30 grader i skuggan som vi haft. Nej jag klagar INTE på det men himla gött med skugga här på altanen efter flera timmar i solen. Så skönt med vårt parasoll som går att vinkla/tilta så man får skugga även när solen står lågt som den gör på kvällen.

Bästa parasollet verkligen, grymt när budget kan vara så bra! Tyvärr verkar det slutsålt på nätet men kanske finns i butik, kommer alltså från Mio.

De har ett par andra på rea.

Min dagens – Gucci-lookalike solisar från Gina, sköna och behagligt ljus i dem. Shortsen köpte jag på hm´s rea för 39:90 och är riktigt najs tycker jag. Finns kvar i flera storlekar här och jag köpte även de i ormskinnsmönstrat (för 29:90!!). Så där käcka att ha till ett nedstoppat linne och över baddräkt, bekvämlisch!

Nu ska jag hem till vännerna där min dotter hänger, sen ska vi göra kväll. Sugen på en bra film, några tips?

Kram

7

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.