FREEZING & JORDIGA TONER

söndag, juli 14, 2019 0 4

Innehåller annonslänkar

Ljusstakarna Drip från Newport är mina favoriter.

Brr, blev ju inte alls så skön söndag jag hade tänkt mig, freezing! Min app visade strålande sol hela eftermiddagen men det känns mer som höst.

Kontrast mot gårdagen då vi höll på att försmäkta där i värmen på hamnplan på Knippla, stod stilla, men på klipporna vad det skön bris.

Men gör inte så mycket med en mulen dag, ser dessutom ut att börja spricka upp igen. Jag och Inez var ju hos min morfar med mamma förut och lunchade och fikade med utsikt över åkrar och ängar, sen har vi mest slappat här hemma. Jag har trimmat lite på avenbokshäcken igen, tar fasen emot när den är så gles ännu men måste ju knipsa lite här och var för att den tillslut ska bli tät. Nu är den mest ranglig, har skjutit på höjden men inte är den fet precis.

Påslakanset // Kuddfodral // Kökshandduk // Loungestol // Stol // Himmelsäng // Gardin // Påslakanset

Tog mig lite datortid och passade på att frossa i lite inredningsnyheter, väldigt mycket jordiga toner nu kan man konstatera, en försmak av höstens trender har redan hittat till butikerna. Allt ovan från Ellos Nyheter. Moccarött, guldbrunt, rostrosa, havregul och allt vad kulörerna heter, mustigt och mysigt tycker jag och kommer kanske slänga in nån kudde eller så i nån av dessa accentfärger.

En annan härlig höstnyhet är att Granit släpper sin första Premiumkollektion, i en jordig färgskala.

Kollektionen kommer bestå av bäddset, kuddar, gardiner och plädar bl.a och det ser riktigt lovande ut.

Muted tones heter kollektionen som är inspirerad av naturen på flera sätt. Färgerna kallas ShellSandStoneSoil och Clay.

Läs mer hos Elle här.

I ett designsamarbete med Byggfabriken släpper Granit även kollektionens fem jordiga toner som inomhusfärger. Byggfabrikens väggfärg Auro är plast- och giftfri, organisk och har en helmatt yta som går att torka av.

Ser fram emot att se mer av detta när kollektionen släpps!

Nu ska jag gå ut och hålla lite koll på mina kids som tillsammans med granntjejen tydligen ska ha vattenkrig på lekplatsen, haha de är för goa.

Trevlig söndagkväll på er!

4

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.