BLOGGTIPS!

onsdag, juli 3, 2019 3 9
Bild: Julia Khouri

Ganska sällan jag tipsar om andra bloggar, men då och då händer det och om ni inte redan följer Julia så vill jag tipsa om hennes ljuvliga blogg här.

Hon bor på landet ca en timma utanför Stockholm med sina 4 barn och man i ett vackert lanthus och med den finaste trädgården man kan tänka sig, som de förstås lagt ner mycket möda på.

Mycket trädgård, bak, mode, inredning och familj, precis vad jag älskar. Otroligt duktig och driftig och nu har de dessutom köpt ett gammalt hus på Gotland som de är i full färd med att renovera, spännande och mysigt att hänga med på färden via sociala medier.

Kika in vetja!

Om ni har några bloggtips som ni tror jag skulle gilla får ni gärna komma med dem!

Kram

9
3 Comments
 • Marléne Bagleborn
  juli 3, 2019

  Hej! Jag läser också Julia sedan många år-hon verkar så gullig. Sedan läder jag House of Philia. Och nu har jag hittat till din blogg 😊 som jag gillar mycket! Jag hittade dig för att jag själv bor i Torslanda, Lilleby. Så jag känner igen mig mycket i dina inlägg. Jag bloggar själv sedan 2007. Jobbar delvis som fotograf-så jag ser min blogg som ett forum där jag kan dela bilder.
  Jag skriver även om vardag, mina två adopterade barn, mat mm. Kika gärna in hos mig på http://www.bagleborn.se
  På Instagram heter jag @frubagleborn och @bagleborn_essens

  Ha en fin somnar!
  Marléne

  • Catta
   juli 4, 2019

   Hej!
   Gud va kul att en ”granne” hittat hit! Tack snälla för fina ord, jag var inne och scrollade igenom din och wow vilka fina bilder du tar! Där har jag mycket att lära mig.. 🙂
   Underbart fina barn du har också, dig kommer jag följa!

   Kram

   • Marléne Bagleborn
    juli 4, 2019

    Visst är det kul att hitta en ”granne” med liknande intresse 😊 tycker du också tar bra bilder, vilket är något av det viktigaste för mig när jag följer bloggar.
    Du är välkommen att följa mig- och vem vet vi kanske stöter på varandra IRL i Torslanda eller på öarna i sommar (min man är från Öckerö) 🌸
    Tack för snälla ord om mina bilder ♥️ Det värmer!
    Kram Marléne

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.