SOMMARHELG!

lördag, juni 29, 2019 0 10

Innehåller annonslänkar

Går runt och skrotar här hemma idag, klippt gräset och legat på en solstol sen. Fick gå in i skuggan och pausa lite nu kände jag, SÅ varmt!

Mannen är på Polens riviera Sopot på svensexa med ett gäng grabbar, tror de har det hur härligt och kul som helst, hoppas det iaf!!

Inez är hos en kompis men de kommer över hit när som helst, och sonen slappar i soffan, ff trött efter gårdagen som blev rätt så sen.

Hade världen finaste kväll igår, visar några mobilpics. Och så måste jag visa och tipsa om klänningen jag har på mig, den är från H&M och huuur fin som helst! Lite By Malina-stuk på det. Finns i vitt här & ljusblått här, spana in!

Grymt fina sommarklänningar verkligen och Gina har okmmit med en ny fining också, en randig som jag är sugen på. Och vackra håraccessoarer mm fortsätter att dundra in, like it.

Efter jobbet blev jag och mina sommarlovsbarn inbjudna till vännerna på tacos, sån lyx när man är gräsänka för en helg, sen cyklade vi allesammans ner till havet och vilken kväll vi fick!! Helt magisk verkligen.

Eftersom jag inte frågat så kan jag inte visa bilder på hela gänget tyvärr men vi var väl en 10 vuxna och en himla massa ungar där nere som fiskade krabbor, solade och badade. Och vännerna hade med sig rosévin mm så där satt vi och njöt med våra plastglas i kvällssolen ända till kl 21 typ. Livet när det är som bäst.

Hoppas på många fler såna kvällar!

Nä nu ska jag fixa ett fruktfat till tjejerna som kommer snart.

Hoppas ni har en fin helg!

10

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.