MIN VÄN INREDNINGSSTYLISTEN

torsdag, maj 9, 2019 0 10
Styling Sophia Bratt / Foto Mike Karlsson Lundgren

Sitter och scrollar bland min vän Sophia Bratt´s senaste stylistjobb och det är verkligen ögongodis!

Styling Sophia Bratt för Artilleriet / Foto Fanny Hansson

Saknar henne extra mycket nu när jag kikar på hennes jobb, världens finaste vän är hon. Vi ses tyvärr på tok för sällan pga av olika anledningar. Tiden ni vet, och som stylist jobbar man inte direkt mån-fre 8-16 utan både kvällar och helger såklart.

Och jag är ju ensam med barnen varannan vecka när mannen jobbar kväll så då kan inte jag sticka iväg på vändate, inte utan dem iaf.

Men när vi ses, då tar vi igen mycket av det vi missat och det är så mysigt så.

Skulle vilja träffa alla mina vänner mycket oftare men det är inte lätt när ens liv ser lite olika ut, vissa bor med längre avstånd osv. En del träffar jag väldigt ofta en del bara några gånger om året vilket är supertråkigt att det blir så sällan. En bor i Sthlm, en i Köpenhamn, en i Norge, en hel drös på öarna haha, några i stan och Gbg med omnejd och tidigare en i NYC. Men nu har ju min darling Carro flyttat hem igen efter 9 år i The Big Apple, jippi!!

Bästa tipset för att ses är att skapa traditioner kring vänträffar, med två av mina närmsta barndomsvänner gör vi tex alltid en sommarutflykt tillsammans med alla våra gemensamma barn, brukar åka till någon av de tio öarna i vår skärgård för en heldag.

Med ett annat tjejgäng ses vi ett par gånger om året på Lilling Cottage på Hönö för långbrunch.

Senaste traditionen är med ett annat gäng, där vi kommer köra julbord på nåt nytt ställe varje år.

Ja men ni fattar, man får boka in det i kalendern så det verkligen blir av, om man inte bor typ grannar och kan titta in på en middag mitt i veckan typ.

Hur gör ni? Träffar ni ofta era vänner, eller hinner ni typ aldrig? Har ni kommit ifrån varann när ni skaffade familj, flyttade osv?

Att hinna med allt, jobba, vara med familjen, vänner, fixa hemma, handla, kanske träna osv, är fasen toksvårt tycker jag, mer tid att umgås och mindre jobb och måsten tack.

Tid för att göra ingenting är viktigt det med..

Väldans vad jag babblar haha, men barnen sover och mannen jobbar så jag skriver av mig lite 😉

Kram

10

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.