DAGENS (ÖNSKE)OUTFIT

söndag, maj 12, 2019 4 17

Innehåller annonslänkar till Lindex, Gina & Lyko

Ja guuud vad jag önskar det vore tillräckligt varmt för denna outfit idag, men icke! Soligt och vackert men inte varmare än runt 13 grader så går inte.

Lyckades ju knipa denna omlottkjol från By Malinas kollektion tillsammans med Lindex. La hur mycket som helst i varukorgen först haha men tillsist blev det bara den här, och den är verkligen jättefin!

Passar liksom både till stranden, festen och till vardags. Här har jag den över en baddräkt men känns lite naket så jag har fyndat en off-shouldertopp från Gina som jag tänkt ha till i sommar.

Tyvärr såldes ju kollektionen slut nästan på direkten efter släppet i torsdags men för er som ff är sugna så kan det finnas kvar ute i butik. För att hitta denna kjolen i en butik nära er kollar ni det här på produktsidan.

Alla pieces från kollektionen finns att se här.

Så romantisk sockersöt kjol , gillar.

Dubbelhalsband från H&M plus en tight länk från CU Jewellery. Liknande med trippellänk finns hos Gina här.

Lite fånigt att bloggposa tycker jag allt att det är ff, men roligare att visa plagg på en själv än på en galge.

Måste också tipsa er om min nya favorit som jag hunnit använda i några veckor nu sen jag skrev om den sist, och det är Bare Minerals Complexion Rescue som är så fantastisk att jag använder den uteslutande i min dagliga makeup nu. Jag älskar ju min Sensai-foundation men den är är SÅ jäkla bra för min hy och den ger det där glowet utan att behöva använda nåt extra för just det. Den finns i massvis med nyanser och jag har den som heter Tan 07 vilket passar perfekt för min hudton nu när jag fått lite fin vårfärg.

100% ärligt så tror jag ingen kan bli besviken av denna supehärliga återfuktande lagom täckande dagkräm/foundation, helt grym.

Om man som jag gillar att se naturligt sminkad ut då ska tilläggas, den är inte tjockt täckande men perfekt för att jämna ut huden.

Denna, lite lätt solpuder på kinderna och en gnutta mascara, det är vad jag använder till vardags.

Syns inte så tydligt men på bilderna har jag ett nytt somrigt lack från Isadora (bästa budgetlacket utan tvekan!!) som finns här, och bästa topplacket från samma märke, som finns här.

Hoppas ni haft en riktigt härlig helg, vi har nyss kommit hem efter en dag hos vänner på Björkö, jättemysigt med glass på hamnen osv. Nu ska vi snart göra kväll och förbereda oss för en ny jobb och skolvecka.

Kram!

17
4 Comments
 • Anna Wahlstam
  maj 15, 2019

  Men hallå beauty!
  Jag knep ju baddräkten med samma mönster och den är så fin.
  Klickade precis hem en bikini från Valeries kollektion i samarbete med Ellos, som hade samma volangkant på toppen, som är perfekt just nu under uppbyggnadsfasen.
  Ha en fin dag snäckan!
  Kram Anna

  • Catta
   maj 17, 2019

   Du kommer se underbar ut i den bikinin min fina!
   Kraaaam!

 • Eva
  maj 17, 2019

  Bare minerals foundation du tipsar om är den bästa jag nånsin testat😊. Perfekt glow, lagom täckande och den finns i så många nyanser som även passar när man har lite vår/sommar färg. Tusen tack!

  • Catta
   maj 17, 2019

   Men åh vad roligt att du tycker det, visst är den helt fantastisk!! Jag älskar den och att den finns i så många nyanser är ju SÅ bra!
   Tack för att du kikar in och lämnar en kommentar, blir så glad.

   Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.