BJÖRN AXÉN COLOR SHOT

fredag, april 5, 2019 0 10

Innehåller annonslänkar

Hej på er denna sköna fredag!

Snabbt inlägg innan maten här, som mannen står och brassar lammfärsbiffar i köket, mm..

Har en 7-åring här hemma som tjatat ett tag om att få färga håret, eller bett om snarare. Snälla snälla mamma har det låtit från lilla sötnosen. Men jag har liksom tyckt att hon är för liten för att hålla på med riktigt hårfärg och sån där spray blir bara kladdigt och färgar av sig på kudden. Men så fick jag syn på den här Color Shot av Björn Axén! Himla fiffig liten färgtub med snälla vårdande barnvänliga ingredienser i och som man blandar med balsam efter tvätt och sen låter verka i ca 7-15 minuter, vi gick på den kortare tiden såhär första gången.

Fick den på lådan idag så vi testade en slinga med en gång och det blev ju faktiskt ganska bra effekt på hennes ändå ganska mörka hår. Fick bli en mörkare rosa/körsbärsröd ton då den ljusare rosa var för blondare hår. Men jag tänker att när hennes hår blir mer solblekt i sommar kan man nog testa den med.

Dessa color shots finns i flera olika kulörer, den jag köpte till Inez heter Cherry Pop och finns hos Lyko här, och alla olika kulörer hittar ni här.

Färgen är inte permanent utan tvättas så småningom ut och styrkan på färgen bestämmer man genom att blanda olika mängd färgkräm med olika mängd balsam.

Fiffig grej eller hur! Och den räcker till flera omgångar av hela håret.

När jag ändå handlade på Lyko passade jag på att köpa en tub med Complexion Rescue från Bare Minerals, som är en färgad fuktkräm med spf 30. Den är helt fenomenalt bra om man vill ha en lite tonad hy med lyster och solskydd utan att känna sig så himla ”mejkad”. Ska försöka få till fär och efterbilder när jag använder den, sjukt fin är den iallfall och huden blir sådär härligt återfuktad.

Jag valde en mörkare ton än min hud, just för att jag kommer ha den under sommaren, Tan 07 valde jag och alla olika toner finns här. Tips!

Sen måste jag bara tipsa er som gillar glajjerna från Chimi Eyewear att de nu har alla deras färgglada modeller även med tonade glas nu, så himla fina! Och ni hittar dem här.

Med det önskar jag trevlig helg!

Kram

10

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.