ÅRETS PÅSKBUKETT / PÅSKRIS

lördag, april 13, 2019 0 13

Innehåller annonslänkar

Vackra blommor i kombination med påskris & dekorationer kan vara bland det finaste jag vet och det är så kul att göra nya varianter varje år.

Färgglatt pastelligt blev det i år, det blir man riktigt glad av! Och den där laxrosa tonen på nejlikorna och de andra småblommiga snittblommorna är en färg jag varit svag för i många många år.

Blev lite många bilder, sorry, men kunde inte välja.


Dekorationsäggen köpte jag på Indiska förra året men liknande finns hos Ellos här och även H&M ska ha dessa men hittar inte på hemsidan nu när jag söker, men jag köpte till min vän Carro i butik så vet att de ska ha om de inte är slutsålda..

Och den där vasen är ju bara så himla perfekt för den håller liksom ihop buketten fint eftersom den har lite smalare hals, men kan sprida ut sig i botten så man ändå kan få en ganska vid bukett. Om ni fattar vad jag menar haha.

Vasen köpte jag hos Newport här och jag har mellanstorleken, finns också som stor och liten.

Favvolampan av alla lampor här hemma, drömde om den i många år innan jag tillslut hade sparat ihop och unnande mig, kommer från Royal Design här.

Vårljuset ger så varma toner, fint.

Ja guuud vilken härligt lördag. Här har vi grillat, sippat Aperol Spritz (årets första!!) på altanen och fått lite färg på näsan. Soft lördag, det är det jag gillar bäst. Tänkte jag skulle hinna med ett par outfitbilder men kunde bara inte ta mig tid till det idag när det var så härligt att bara vara, kanske hinns imorgon!

Vad har ni gjort, berätta!

Imorgon kommer Carro och då blir det påskpyssel! Gillas väldigt mycket, inte minst av en liten Inez här hemma, som hon längtar efter Carro.

Nu blir det filmmys i soffan, trevlig kväll på er!

13

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.