APRIL WISHLIST

tisdag, april 2, 2019 0 5

Innehåller annonslänkar

Solglasögon // Klänning // Skor // Foundation // Ljusstake // Urna

Ny månad ny önskelista!

När jag skulle till Carro i lördags så gick jag en snabbis på stan först och fick tillfälle att testa den nya foundation från YSL som jag varit så nyfiken på och wow! Den ska jag ha sen när mina andra tagit slut, för det är just det jag behöver lära mig, göra slut på sånt jag har innan jag köper nytt hehe. Nu vet jag iallafall vilken ton jag ska ha, så kan jag klicka hem den från Lyko sen.

Karamelliga skor från Heelow vill man ju ha nu till påsk eller hur! Limited Edition och finns även i dessa blåa. Heelow har även ett par snygga loafers i klassiskt leoprint på rea här, som jag dör lite för.

Klänningen hittade jag bland Ginas nyheter, så vårig och fin.

Ser ni ljusstaken!! SÅ himla fin, enkel men med det där lilla extra. Design Maria Nilsdotter för Skultuna och finns bland Newports nyheter och även i mässing. Den vackra urnan finns också där.

Glajorna av klassiska Ray-Ban, som bl.a finns hos Mister Spex, gillar jag för att de är så nätta och eleganta. Men solisar vill jag gärna prova innan jag slår till så får bli nästa gång på stan.

Mycket man vill ha men jag (vi) håller på att spara till en bil till så får hålla tillbaka vårshoppingen lite, så svårt!

Försälskat mig lite i den här piléjackan från Svea också, cool vårjacka.

Nej nu ska jag strax åka och hämta min lilla som är hos en vän och leker, middagsdags!

Kram

5

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.