HEJ FRÅN MELONERAS!

söndag, februari 10, 2019 4 7

Hej på er!

Ett litet livstecken från oss och från vår semesterveckan på Gran Canaria.

Vi kom till hotellet ca 19..30 lokal tid igår, slängde i princip bara in väskorna på rummet, innan vi drog ner till middagen. Vi var SÅ hungriga, trots att vi ätit rejält på planet.. Sen blev det bädden för herregud så trött man blir efter en lång resedag.

Resan gick bra förutom att Inez svimmade upp i luften, i mittgången på väg till toaletten föll hon ner i backen, men jag lyckades stoppa fallet när jag fick tag i hennes klänning. En flygvärdinna var snabbt på plats och ordnade plats framme hos dem med kudde, filt och en låda för benen i högläge. Inez var kritvit i ansiktet men kvicknade till snabbt och fick i sig lite vatten och salta chips. Läskigt och vi vet inte varför, annat än att hon kan vara svag efter feber tidigare i veckan och har varit rätt krasslig..

Men nu är allt bra! Och vi har haft en fantastisk första heldag på semestern idag med strålande sol och 25 grader, perfekt verkligen. Så skönt.

Kameran har inte hunnit gå varm än, mest instastories med mobilen men några få knäpptes och här ser ni dem. Hotellet är gigantiskt men känns luftigt och härligt och det finns flera poolområden, en går som en kanal runt, som ni ser lite av nedan. Min kamera är kaiko men hoppas på att få ihop lite fint under veckan.

Ses imorgon eller i övermorgon igen, beroende på bloggtids-luckor i njutet 😉

Hoppas ni har det bra hemma i Svedala, kram!

7
4 Comments
 • Tittilina
  februari 11, 2019

  Oj vad läskigt, med lill-skruttan! Men av vad jag har förstått så är det inget ovanligt om man ätit eller sovit för lite. Men jag ska erkänna att jag själv hade blivit superrädd om det hänt våra barn.

  Men det ser ut som att ni har det helt ljuvligt nu. Njut av sol och värme.

  • Catta
   februari 14, 2019

   Ja det var inte roligt men det gick som tur är bra, hon slog sig inte eller så och piggnade på sig ganska snabbt. Hon har ju haft nåt virus i kroppen och ätit dåligt under flera dagar så inte så konstigt i kombination med trycket i luften osv tänker jag.

   Tack, vi har det super!
   Kram

 • Jasmin
  februari 13, 2019

  Strunta inte i det. Kan hända att hon har låga blodvärden! 🙁
  Ge henne c-vitamin och järnrik mat!
  Se till att hon dricker ordentligt, sover bra, får lagom vila mellan lekpassen/ simning, så hon inte får för lågt blodtryck eller svimmar igen. Solen är gassande het och påverkar särkilt med tanke på att hon är mager (och fryser lätt när hon badat).
  Åh hoppas hon blir bättre lilla hjärtat.

  • Catta
   februari 14, 2019

   Det gör vi absolut inte, lovar 🙂 Men efter flera dagars feber och virus i kroppen och lite mat på det var hon nog lite klen och med trycket i planet blev det nog för mycket. Men nu äter och dricker hon som bara den och är pigg som en mört.
   Kan vara så att hon har lite lågt tryck också, det har jag.

   Tack för omtanken!
   Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.