GLAD ALLA HJÄRTANS DAG!

torsdag, februari 14, 2019 1 6

God förmiddag och glad alla hjärtans dag på er!

Här på Gran Canaria leker livet och vädret fortsätter att leverera, vi har haft ca 27-28 de tre senaste dagarna och det är SÅ lovely. Första dagen var lite blåsig och vi hade kanske en maxtemp på 23-24, sen har det bara blivit varmare och varmare och vinden minskat dag för dag.

Vi får smörja oss hela tiden för solen är verkligen stark men det är samtidigt otroligt härligt med solen, som man har längtar efter den under vintern.

Inte bara hjärtansdagen idag utan även vår goa killes namnsdag, grattis Valentin!!

Han var faktiskt planerad att födas på Alla Hjärtans Dag men väntade hela 16 dagar längre med att se dagens ljus, till den 28:e haha. Han var ju stor när han föddes också med sina 4605 gram och 56 cm lång (!!!). Kan ff inte fatta hur den kunde finnas en så stor bebis där inne i lilla lilla mig som inte hade mer än made och som dessutom inte växte nåt de sista två månaderna, utanpå.. fick gå på extra kontroller för att mäta och väga och de trodde han skulle födas med prematurvikt. HAHAHA vilket skämt säger jag bara.

Vården är inte alltid helt tillförlitlig kan konstateras. Men jag vägde 58 kg på förlossningen så fattar att de inte förväntade sig en sån bjässe men pga av deras miss (de mätte bara magen, vilket kan vara totalt missvisande, och inte med ultraljud) höll det hela på att sluta i katastrof där vi båda var illa ute jag och prinsen och hade en fruktansvärt tuff första tid.

Men nu ska vi inte prata mer om det utan fira kärlekens dag och vår goa Valentin ❤️

Kram!

Ps. Många som frågat om min baddräkt i leopard, kommer från H&M och finns här.

6
1 Comment
  • Helena
    februari 15, 2019

    Och jag undrar vart du har köpt bikinin i leo, grymt snygg på dig :-)!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.