BORDSLAMPOR

fredag, februari 8, 2019 0 6

Innehåller annonslänkar

God morgon!

Älsklingslampa nr 1 här hemma är utan tvekan 60-talslampan Taccia från italienska Flos, den har en inbyggd dimmer och ger så mysigt sken.

Har verkligen en thing för coola lampor och utbudet är enormt, många snygga nykomlingar men också tidlösa designklassiker, som kanske är roligast i längden ändå. De behåller också ofta sitt värde och kan ses lite som en investering för framtiden.

Tyvärr ny-massproduceras även designerlamporna nuförtiden och känns kanske inte fullt så speciella som ”då-tidens”, men designen är ju där.

1 Ellos // 2 Soffa Direkt // 3 VidaXL // 4 Newport // 5 Newport // 6 Soffa Direkt

Hur snygg är inte den svarta bordslampan från Watt & Weke ovan?? Spoon Table heter den och finns även som taklampa.

Älskar även den längst ner till vänster som har en skön industri-touch. Elegant Art Deco bredvid den, så speciell och himla fin.

Ser fler och fler bordslampor med oval porslinsfot och skärm, faktiskt riktigt fina, skulle kunna tänka mig en mullvadsfärgad sammetsskärm på en vit fot i sovrummet. Om jag hade haft plats haha.

1 Lekmer (Hello) // 2 Lekmer // 3 Ellos // 4 Mio // 5 Lekmer // 6 Lekmer

Kikar även lite på barnlampor då, som jag nämnde, barnen önskar liten makeover på sina rum. Inez skulle nog kunna tänka sig allihopa ovan, sonen vill absolut inte ha någon barnlampa. Nej då kikar han nog mer på de där porslinsfötterna 😉

Flamingon hittade jag inte i barnrums-kategorin men den hade ju varit lovely på dotterns rum. Om det inte vore för priset då..

Nu är det dags att bege sig till kneget, ha en fin dag alla!

Kram

6

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.