VACKRA MATTOR I VISKOS & TENCEL

onsdag, december 5, 2018 2 4

Innehåller annonslänkar

 

Mullvadsbrun matta i viskos, ja tack!

 

 

1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7 // 8 // 9 // 10

 

Matt-bonanza!

 

För gud vad mycket en vacker matta kan tillföra ett hem och kanske får man den allra lyxigaste känslan (om man nu är ute efter det) med just en matta i skimrande viskos! Ja tack gärna säger jag och hoppas på en trisslott med högvinst i julklapp för inte är det de billigaste mattorna vi pratar om.

Finns förvisso varianter som tillhör kategorin budget, som den här från Ellos eller den här från Jotex t.e.x. Men tyvärr är det ofta de lite dyrare jag fastnar för och kanske allra mest för den här, som är tillverkad i Tencel som också ska vara både lite tåligare och miljövänligare än viskos.

Alla mattorna ovan hittade jag hos Newport men även följande butiker har ett bra utbud på mattor i viskos:

 

Mio, här (prisvärda).

Designonline, här.

Rum21, här.

Åhlens, här.

Solhem Inredning, här.

 

Någon av er som har en matta i viskos eller tencel som kan berätta om ni är nöjda, hur känslig den är och så vidare?

 

Nä nu ska jag krama kudden för jag kommer ha fullt upp på min lediga dag imorgon med vänbesök, vaccination för barnen osv..

 

Kram & natti!

4
2 Comments
 • Eva
  december 6, 2018

  Viskos mattor är jättevackra i sin lyster men så ömtåliga. Med småbarn och hund så hade jag inte ens tänkt tanken. Min man spillde ut öl på vår matta, en stor fläck som inte går bort. Viskos tål inte vatten (de flesta mattorna). Får du en fläck kan du inte ta bort den, strukturen blir helt förstörd av vätska och lystern försvinner. Vi köpte vår på Annorlunda möbler och den var inte billig.

  • Catta
   december 6, 2018

   Tack snälla för svar!
   Fasen att de ska vara så ömtåliga, vill ju sååå himla gärna ha en.. får kolla julrean om jag kan hitta en av de billigare varianterna på extra rea, så man vågar testa och se hur det går 😉
   Så himla svårt att hitta andra vackra mattor tycker jag.

   Gud va tråkigt att er dyra blev så förstörd, inte kul alls.

   Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.