TILL NYÅRSAFTON

fredag, december 28, 2018 0 5

Innehåller annonslänkar

Klänning // Örhängen // Skor
Fredag och bara ett par dagar kvar till nyårsafton! Vad ska ni hitta på?

Vi ska ha vänner över på nyårsmiddag och det ska bli jättemysigt. Eftersom vi har relativt små barn blir det inte party party om nyår nuförtiden men det är faktiskt bara skönt, men lite festligt kommer det allt bli.

Kommer ha nåt glittrigt på mig, tillsammans med mina fårskinnstofflor troligtvis haha, så frusen om fötterna. Hade jag gått på fest hade jag velat bära klänningen (rea) på bilden från By Malina, hur vacker som helst.

By Malina rear ut fler plagg dag för dag så håll utkik om ni är lika såld på deras plagg som jag, men också tycker att de är lite pricy till ordinarie pris. All rea hos By Malina hittar ni här. Och är ni sugna på något stass redan till nyår men inte hinner få det levererat tills dess så kan man alltid kika hos någon av alla deras återförsäljare som ni hittar här. Flattered har också utökat sin mellandagsrea och alla skor med 30-50% rabatt hittar ni här. Jag älskar de svarta på bilden (50%), men också de tvåfärgade.

Flattered har även ett litet sortiment för barn, söta ballerina med mjuk innersula, nu med 60% rabatt här.

Flattered´s alla återförsäljare hittar ni här.

Örhängena kommer från Indiska och de har faktiskt överraskande mycket fina partysmycken, här. Inte alls bara med indisk/orientalisk touch som man kanske kan tro utan väldigt blandat.

Sitter och letar lite inspiration till nyårsdukningen och såg att Designonline tipsar om bl.a servett-vikning här, och hur man skapar ett champagnetorn här. Men också inspiration till en massa olika dukningar här.

Annars är den största inspirationsskatten alltid Pinterest, där finns oändligt med vackra bilder och tips, på precis allting.

Alla mina boards hittar ni här.

Med det önskar jag trevlig fredag och helg!

Kram

5

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.