NYÅRSDUKNING 2018

söndag, december 30, 2018 0 4

Innehåller annonslänkar

Enkelt och i blått blev årets nyårsdukning. Hade tänkt att ha vit duk på men den jag har räcker inte när vi har bordet i maxlängd och jag har inte hunnit köpa (eller hittat) nån ny.

Mest praktiskt utan duk dessutom, slipper man försöka bli av med svåra fläckar på den 😉 eller risken att nåt barn (eller vuxen) råkar dra med sig den vid resning haha.

Fyra barn och fyra vuxna kommer vi vara imorgon och det känns väldigt lagom. Jag dukade till oss vuxna och Inez dukade till barnen, hon vill alltid vara med och bestämma, och det är bara roligt.


De blå linneservetterna kommer från Ellos, hittar inte just de blå men finns i tre andra färger här.

Tallrikar från Ikeas serie Arv, fast bröllopsversionen som inte längre finns kvar. Skålar från Lagerhaus (gamla), bestick vet ej och glasen heter Blåklocka som jag samlat på sen jag var liten.

Ljuslyktor Tokyo, från Skrufs glasbruk, finns hos Newport här.

Glömt dra sammetshåret år samma håll på stolarna 😉 Ser flammiga ut när luggen vänder sig där man tar på stolarna, men blir släta om man borstar åt samma håll med handen. Stolarna är köpta på Trendrum här. Inte alls vad jag ville ha egentligen men ville ha nåt bekvämt och inte tokdyrt och jag tycker de passar hos oss ändå. Upplevs mörkare än bilden ovan visar där solen ligger på. Ett plus för att sammet faktiskt är lätt att torka av med en fuktig trasa, känns alltså inte alls speciellt känsliga för lite barnkladd om någon undrar.

Ellos har ett par liknande, fast utan karm och med ben i mässing, här (finns i totalt 6 färger).

Den stora rislampan kommer från &tradition som jag nämnt förut och den finns här.

Ska bara fram med ett par extrastolar, skålar till barnen och sen är det klart för imorgon!

Vad har ni för nyårsplaner?

4

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.