INEZ-GRANEN

tisdag, december 4, 2018 2 8

 

 

 

More is more and less is a bore!

 

Ja så tycker nog Inez när det gäller hennes lilla gran hon pyntat så fint här ikväll, hur härlig som helst tycker jag!

Brukar sätta upp den lite tidigare än den stora granen där nere, det är ju ändå en fuskis så vi behöver inte oroa oss över att den ska barra. Nere i vardagsrummet blir det dock äkta vara och vi håller inte på gamla traditioner att ta in den dan innan dopparedan utan det brukar bli minst nån vecka innan iallafall. Vill njuta av den länge!

 

Hoppas ni har en fin tisdag, själv har jag känt mig jättekonstig hela dan, skum ryggsmärta och allmänt låg, kanske nåt virus på gång. Hoppas det går över tills imorgon, orkar inte bli sjuk.

Inte lätt att känna sig pigg och fräsch den här tiden överhuvudtaget tycker jag, eller är ni på topp kanske?

Får ta mig lite glögg och pepparkakor här, kanske gör susen 😉

 

Kram

8
2 Comments
 • Kristin
  december 5, 2018

  Underbar! Här har vi också kört igång tradition att ta in granen ngr veckor innan för att njuta av den. Efter jul är jag liksom klar med pyntet-då vill man kicka igång nytt år och städa 😂😅 Hög igenkänning på måendet också. Lite blandning av många orsaker men virus är nog tyvärr en för min del, håller tummarna att glöggen gjorde susen så du slipper. Kramis

  • Catta
   december 5, 2018

   Visst är den!
   Så himla mysigt att tända granen på mornarna redan ett par veckor innan jul 🙂 Nån vecka efter nyår, sen åker den ut här, då vill jag ha vår!

   Ja fy så hängig, trött och dassig jag känner mig. Humörig och inte alls trevlig. Virus och brist på solljus och energi..
   Hoppas du känner dig piggare snart!

   Kram & natti

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.