4 DAGAR KVAR TILL JUL

torsdag, december 20, 2018 0 5


Pic från 2:a advent


God morgon!

Gud vad tiden går fort nu, nästan så jag blir lite stressad, men bara nästan 😉 Bilden ovan är 1,5 vecka gammal men känns som jag tog den igår, hänger inte med. Är i princip färdig med klapparna, bara nåt litet kvar. Sen är det storhandling för juldagarna som ska göras, vi ska ha julen här och även om mamma brukar ta med sig en hel del till julbordet så tar vi på oss det mesta. Inget oss emot alls men det tar ändå lite tid och behöver planeras och handlas till det.

Jul & nyår ligger helt perfekt i år, med många lediga dagar, vilket känns oerhört skönt och välbehövligt. Känner mig riktigt sliten och trött och alla mina krämpor med leder och nerver blir så mycket värre av kyla så det är en kombination av mörker och det tror jag, tidsbrist-stressen jag kan känna rätt ofta. Jag skulle behöva mycket mer tid till mitt skapande för att må bra, tid som sällan finns. Skulle vilja måla mer, sy, snickra, ja allt sånt där kreativt min hjärna behöver för att skingra tankar.

Pensionen känns lite väl långt borta för att få tid till sånt, hoppas jag finner den tidigare..

Hur känner ni, är ni också stressade över att tiden inte räcker till?


Nu ska jag ta tag i lite tvätt här, sen åka och handla, tack gode gud för mina lediga torsdagar.. tid för hem och hund framförallt, innan jag hämtar barnen 13:20.

Kram

5

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.