REDO FÖR KYLA & BACKEN

söndag, november 4, 2018 0 7

Innehåller annonslänkar

 

 

 

Lite gryniga pics och en jättetrött Catta, mitt objektiv börjar strula med fokus och jag känner mig hängig och blank i ögonen. Men men, tänkte visa en go vinteroutfit!

Avskyr att frysa, så därför har jag investerat i en ny vinter/skidjacka och den är bara så varm och skön! Redan förra året spanade jag in vinteroutfits från märket 8848 Altitude, som märket bär, men blev inget med det då. Har en lång dunjacka från J.Lindeberg som jag bott i de senaste vintrarna, och en kort från Gant som jag älskar. Men så ville jag ha en mellanlång, en som går precis nedanför rumpan men inte längre. Min ministjärt fryser lätt så behöver ha nåt som skyddar där haha.

Vi planerar även att åka skidor till vårvintern igen och då vill jag ha något som är både varmt och smidigt. Min Gant är för kort och tjock i backen.

Men denna gröna sköna känns riktigt bra. Köpt hos Ellos, och jag passade på att köpa den med 40% rabatt som jag hade som personligt kunderbjudande, bra va! Tänk på det, om ni är medlem där, att de där rabatterna gäller ofta även varumärken.

Ni hittar jackan här.

 

 

 

 

Brallorna köpte jag förra året hos J.Lindeberg och just den här modellen sålde som smör i solsken för de gick åt väldigt fort. Fanns i flera färger, men i år kan jag bara hitta dem i mörkblått & svart med smala vita ränder runt knät. Love them hur som helst, smidiga och figursydda, me like. Gillar inte pösiga termobrallor, får mig att se mager ut, som att det inte finns nåt däri liksom..

 

 

 

 

Stor fluffig luva, med dragkedja som drar ihop den till en ubåtsteleskop haha. Eller som Kenny i Southpark.

 

 

 

Mina boots är ett par Inuikii sneaker, finns bl.a hos Bubbleroom här.

 

 

 

Figursydd och med ett resår som sluter om längst ner så ingen kyla kommer in. Det är en dunjacka som är vind och vattentät och som ska ge skydd även åt det råaste vintervädret, hurray! Samtidigt som den andas, herregud, en hel vetenskap att ta fram vinterkläder

 

8848 har mer härliga skid och vinterjackor, byxor, mössor mm, både till dam, herr och barn. Finns ett stort sortiment hos Ellos, som ni hittar här.

Favorit nr 2 bland jackorna är helt klart den här, vrålsnygg. De har även ett par brallor som är snarlika mina fast i vitt, här, riktigt riktigt najsiga.

 

 

Nu ska vi ta en lång promenad vid havet hela familjen, sen blir det en sväng till Ikea!

Kram och fin söndag på er!

7

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.