PRESENTTIPS FARS DAG 2018!

tisdag, november 6, 2018 0 7

Innehåller annonslänkar

 

Skor // Tröja // Träningsjacka // Klockset // Flanellskjorta // Strumpor // Skor // Funktionströja // Halsduk // Klocka // Kalsonger // Curlingkängor

 

Dagarna bara rusar iväg och på söndag är det ju faktiskt Fars dag! Och vi måste ju fira våra paps och gubbs, eller hur!

Hittat massvis med finfina presenter och hade mitt konto varit limitless så hade jag shoppat allt ovan till min man, men får välja nånting av det 😉

Fräscha träningkläder från Björn Borg hade uppskattats, den typen av kläder är liksom vardagsuniformen på min karl. Curlingkängor vet jag att han önskar sig och de här godingarna från Bally håller ju en mindre livstid så vore en bra investering. Finns bl.a hos herrbutiken Care of Carl. Flanellskjortor älskar han den här årstiden och den i collaget hittade jag hos A Day´s March, som även har en hel del fint i cashmere till män, tröjan och halsduken tex. De har också 15% rabatt på all skjortor fram till Fars dag, här. Klock-kitet från Boom Watches tyckte jag var kul, hur smart som helst att kunna designa om sin klocka efter outfit. Finns i olika uppsättningar, och har ett bra pris. Boom har farsdags-rabatt på 10% på hela sortimentet t.o.m 11/11.

 

Inte för att jag brukar köpa dyra paket eller så, utan kanske mer en ger puss, ett par kalsonger (klassiker haha) och en trisslott tillsammans med teckningar från barnen, men firas på nåt sätt ska det göras 🙂

Min kära far fyllde faktiskt 70 förra lördagen (herregud lille papsen!) men han och mamma har varit på Cypern och firat i två veckor så vi slår ihop firandet av honom till helgen istället. Han är inte mycket för kalas men han kommer inte undan oss närmaste iaf. 😉

 

 

Necessär // Badrock // Högtalare // Tavla // Bok // Tvål // Väska // Bok // Rakkräm // Jacka // Rakset // Skjorta

 

Man behöver ju knappt leta själv efter passande Fars dag-presenter, det gör ju butikerna så bra åt oss numera. Som Newport här tex.

Snygge raksetet får bli favoriten ovan, det är så jag själv vill ha det. Weekendbag och necessär från Saddler som jag fann hos Ellos gillar jag mucho, riktiga kvallegrejer i läder. En av dem klickade jag hem med personlig rabatt, så bra.

 

Hoppas ni fick lite inspiration till firandet av männen i ert liv, även till jul kanske, ha en fin tisdag!

 

Kram

7

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.