MEST MÄSSING TILL JUL

torsdag, november 15, 2018 0 7

 

 

 

Inventerat lite bland julsakerna och det mesta på bilden ovan är från tidigare år som jag samlat på mig från Svenskt Tenn, de två hängena på pappret till vänster är dock sprillan nya och de köpte jag idag på Tinnas i Göteborg (som är en av få återförsäljare av Svenskt Tenn).

 

 

 

 

Håller mig till mässing i granen, blandat med lite klassisk rött och mörkt grönt.

 

 

 

En av julfavoriterna all time high är änglaspelet (som bl.a finns billigt här), hade jag själv som barn och jag tror att många får lite nostalgi-feeling av det. Tillverkades på 40-talet så nog är det en riktigt klassiker, och så himla vackert.

 

 

Var en snabbis på Artilleriet med och fick bl.a med mig lack och stämpel som jag ska försegla årets klappar med har jag tänkt, mysigt.

 

 

Köpte ett annan grej med, men den visar jag en annan dag, kan ni gissa?↑

 

Nu önskar jag fin kväll för nu ska jag hoppa in i en skön dusch!

Kram

7

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.