JULDEKORATIONER

söndag, oktober 21, 2018 0 11

Innehåller annonslänkar

 

Set med ekollon & vinterfågel

 

 

När jag var på stan i torsdags fick jag syn på de här vackra hängena i mässing, så de fick följa med hem i väntan på att få hänga i granen till jul.

Sen några år tillbaka har jag börjat samla på just juldekorationer i mässing till granen, unnar mig ett par/några nya varje år (tills jag känner att det räcker) för ett hållbarhets-tänk för framtiden tänker jag. Förr kunde jag köpa storpack med nya färger på kulor var och varannat år för att byta efter trend kan man säga.

Men nu vill jag sluta med slit-och-slänget och istället bara hänga mina samlingsobjekt. Tänker att eftersom det är lite finare och dyrare pynt så ska jag inte tröttna lika fort utan uppskatta att packa upp alla dessa små vackra år ut och år in till granen.

Vad tror ni, hållbar idé?

Har ärvt en bjällra i mässing som jag aldrig tröttnat på tex, älskar saker med personlig anknytning och sånt jag tex fått av mamma i julklapp vet jag att jag kommer hänga i granen för all framtid. Får en sån fin betydelse då.

 

 

 

 

Annat fint i mässing jag gillar:

 

1 // 2 // 3 // 4 // 5

 

 

Änglaspelet, kanske allra finaste på jul ändå, nostalgi från barndomen dessutom. Kunde sitta och titta på de där snurrande och plingande änglarna i en mindre evighet minns jag och även mina barn är väldigt förtjusta i det.

En jul i mässing, yes det blir det i vårt casa, mixat med lite pyssel från barnen. För det är viktigt tycker jag, att de ska få vara med och dekorera med sina alster, vad tycker ni?

 

Kommer fylla ut med lite kulor som jag har också, för lite med färg och liv. För den som vill har tips på riktigt fina julgranskulor så skulle jag satsat på ett gäng såna här i rött eller grönt glas som finns hos Ellos, väldigt fina.

 

 

Nu ska jag ut med den lilla svarta här, ha en fin söndag!

Kram

11

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.