BARA MÄSSING

tisdag, augusti 14, 2018 0 4

Inlägget innehåller annonslänkar

 

 

Ljusstake // Doftljus // Lampa // Bricka // Ljusstake

 

 

 

Gillar ff mässing väldigt mycket (även om jag egentligen är mer av en silvertjej) och jag har hittat så mycket fina detaljer på Indiska. Dels på rea, dels på nyinkommet. Sakerna i collaget ovan hittade jag på rean, med 50-70% rabatt, superbra.

Och sakerna nedan finns bland nyheter, tillsammans med massor av annat fint mässing mm.

 

 

 

Kruka // Fat // Timglas // Ljusstake // Servettringar

 

 

Övriga favoriter är den här ljusstaken (också i mässing) med en påfågeln, vattenkanna i mässing,  en fin linjal i mässing, och den här muggen med fat.

Tycker också att Indiska har väldigt fina kort, att ge bort vid födelsedagar tex, som detta.

 

Och när jag ändå är så tipsig så såg jag att Apoteket hade helt grym rea på massvis, allt från skönhet, till stödstrumpor, babygrejer mm mm. Jag skulle bara beställa nya mediciner men fick köpt en hel del från LCC (Löwengrip) till halva priset.

All rea här, upp till 70%.

 

 

Trevlig kväll!

Kram

4

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.