EVY TECHNOLOGY

onsdag, juli 18, 2018 0 5

Innehåller annonslänkar från Bangerhead

 

 

 

Vad jag använder innan, under och efter solen denna sommar ↑

Älskar verkligen Evy´s produkter och mina favoriter är de tre ovan. Daily Tan Activator, en skönt mousse som stimulerar melaninet i huden så färgen håller bättre och som också är vårdande, finns här. Sunscreen mousse spf 20, lagom skydd till mitt pigment, finns här och där kan ni också läsa om vilken grym produkt det är. After sun är alltid skönt och den här godingen innehåller Aloe Vera, Melon & Ginkgo Biloba. Just nu har Bangerhead 20 % på produkter från Evy här.

De har även summer sale med 20-85% rabatt på allt möjligt inom skönhet här. Jag ska klicka hem detta travelkit!

 

Nu måste jag skynda mig att fixa färdigt lunchen här, Josefs morbröder och mamma kommer på besök.

Ha en go dag!

 

Kram

5

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.