WISHLIST JUNE

tisdag, juni 5, 2018 0 7

Innehåller annonslänkar

 

 

Knåpat ihop en liten önskelista för juni, som egentligen hade kunnat bli hur lång som helst, men här är lite fint jag önskar kunna packa ner till Kroatien framförallt.

Sandalerna med knyt Scampi hade varit fina till mina Levi´s short och vit baddräkt som beachwear. Sötaste örhängena från Thomas Sabo & ”Knot”-armbandet från Sophie by Sophie är lätta och fina semestersmycken, eller när som, gillar jättemycket. Klänningen Emily som jag i ett par år önskat i vitt kanske är finare i rosa? Drömfin! Tofflorna i 100% kashmir hade ju inte varit tråkiga på planet, skönt om fossingarna vill jag ha och de här får ju lätt plats i handväskan. Sist men inte minst så kan jag tänka mig ett par rosa glajer att spana i på playan, snyggt! De här heter dessutom passande nog Göteborg, liten go Göteborgare som jag är haha.

 

 

Idag har jag bara jobbat halvdag, det gör vi alltid innan röd dag, så lyxigt. Så nu är jag ledig till på fredag då det är nationaldag imorgon samt ledig dag torsdag, minisemester! Ska bli riktigt skönt faktiskt.

 

 

Nu ska jag ta en repa i trädgården, potatis och annat växer så det knakar!

Kram

7

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.