SÖNDAGSHÄNG & TISDAGSFLÄNG

tisdag, maj 22, 2018 0 11

 

 

 

Söndagens lunchprep på altanen ↑

Ja så här ser det ut på ena sidan av vårt lilla radhus, baksidan, med trall som även går ut ner till vänster som en L-förlängning. Mysigt och skönt här, men guuuud vad jag drömmer om villa-livet!!

Det är lite därför vi inte går all in på renovering här.. Det är som att allt bara ”duger” men inget är helt som vi vill ha det. Staketet vill jag helst byta men är inte prio, häcken som man skymtar genom studsmattan till vänster är Avenbok som ff är pyttisar, syrenerna däremot börjar ta sig rejält! Vill ha insynsskydd då vi bor rätt tätt här.

Äppelträdet är det jag älskar mest i trädgården, så fint och ger massvis med supergoda äpplen varje år.

 

 

 

 

Inez dukar och fixar, och sveper ett glas iskall flädersaft emellanåt, så gott!

Härligt söndagsmys..

 

 

 

God kväll tisdag!

 

 

Känner mig lite off i bloggandet på nåt vis, känns så rörigt kring mina inlägg, ända gillar jag att kika in här. Behov av att skriva, fixa lite med bilder, även om inspirationen tryter. Men det är väl lite så när man bloggar vid sidan av ett annat jobb, och samtidigt har familj och annat som tar tid och som man vill spendera tid med.

Hade jag bloggat på heltid hade kunnat lägga mer tid, fokus och energi på bloggandet och det hade blivit mer kvalitet.

Vill ju leverera till er, min läsare, samtidigt som bloggen är min lilla dagbok som ni vet.

Nu i sommarvädret finns det ännu mindre tid, då man vill njuta maximalt av livet just dessa magiska dagar. Och denna vecka är jag själv med barnen så det är inte lätt att få ihop det, även om jag fick hjälp av en annan förälder idag som tog med sonen på borta-match så jag kunde stanna hemma med Inez & Ebba, guld värt (var på gårdsfest på föris mellan 16-17:30 med). Sen hade jag ju gärna velat se när han spelar men har ingen bil när Josef jobbar och kommunalt funkar inte såna avstånd.

Istället cyklade jag & Inez ner och tog ett kvällsbad och sen hängde vi med Ebba i trädgården. Så skönt att varva ner vid havet efter allt flängande och fixande.

 

 

 

 

Var dags syn på altanen, badkläder och handdukar på tork, ljuvligt.

 

 

 

Tog en runda och vattnade mynta mm, sallad & rädisor börjar ta fart i pallkragarna, även potatisen har kommit igång och vuxit.

 

 

Förutom det har vi jordgubbar och morötter också, får räcka i år.

 

 

Kul med lite odlingar ändå, tycker ni också det?

Nu ska jag gå och hämta lite kvällsmat innan det är dags för kudden igen..

 

Kram & natti

11

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.