SNEAK PEAK PÅ NYA SOVRUMMET

torsdag, maj 31, 2018 0 9

 

 

 

Hej i värmeböljan!

 

Herregud, man kan tro att man är i Afrika haha. Vi var på stranden i typ 2,5 timma, sen kände vi att det var siestadags för framförallt de små, så stekigt i solen.

När vi kom hem svalkade vi oss med isglass och barnen slappade framför tv.n, medans jag som har myror i baken fick ett ryck och flyttade in dubbelsängen i nya sovrummet. Lite småjobbigt att inte vara två, fast jag fick iofs lite putthjälp från Valentin.

På med nytvättade sängkläder som torkat ute på altanen, mmm doftar så gott!

 

Ni fattar varför det krävdes skjutdörr här va? Ca 40 cm mellan sängen och dörren, så litet är det men duger gott att sova i. Längtar ännu mer efter att slå bort väggen i v-rummet nu så vi kan göra iordning där! Snart så.

 

Nu ska jag börja med maten så vi kommer iväg till eftermiddagsbadet sen, barnen är ute i trädgården och har vattenkrig just nu, härligt sommar!

 

Passar på att tipsa om att Ellos just nu har 25% rabatt på alla Ellos kollektioner, inkl. möbler, här. Dessutom en ”home deal”-kampanj med upp till 40% rabatt, här. Jag blev lite sugen på att unna oss de här lakanen i vitt från Dirty Linen, nu till nya sovrummet. Funderar även på den här mattan i viskos till vardagsrummet, så fin.

 

 

Nu njuter vi av sista maj här hörni, tjohoo!!

 

 

9

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.