EN FREDAGENS

fredag, maj 25, 2018 0 9

Innehåller annonslänkar

 

 

 

Kör på med ännu en (ja faktisk klibbig den med haha) dagens outfit, då det verkade uppskattat. Rotade fram en gammal peplum-topp i morse, liknande finns hos Bubbleroom här & här. Till den ett par favvo-jeans från Bok Bok, tror det är dessa men inte helt säker. och kilklackar till. Även de ett par favoriter, från Mango, liknande finns hos Bubbleroom här.

 

 

 

Kastade av mig dessa kläder direkt när jag klev innanför dörren här, höll på att koka sönder när jag knäppte två snabba bilder på altanen haha, säkert 40 grader här, puh!

 

Nu brassar jag käk till kottarna, Valentin ska på disco snart så jag får slå igen här och hjälp till mer stylingen, så viktigt det där nu ju 😉

 

 

Kraaam & trevlig helg!!

9

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.