LJUSET

onsdag, mars 28, 2018 0 5

 

Espressomaskin // Termos // Stort fat // (adlinks) Print Artilleriet // Rullbord IKEA 

 

 

 

Hej vårljuset i köket!

Nu börjar den gå ner men en timma tidigare fick man nästan ha solisar på sig i köket för det sken så starkt in genom fönstren. Nej jag klagar inte ett dugg på det.

Tänkte knäppa några fler bilder på köket men hittar inte mitt andra objektiv, och det som sitter på nu är värsta zoomobjektivet så i princip inget får plats hehe. Bilden ovan har jag tagit från gästrummet..

 

 

 

Taklampa (adlink) // Vas gammal // Ljusstakar loppis // Stolar

 

 

Nog för att köket är litet men här ser det mindre ut än det är, vi fååår faktiskt plats runt bordet haha (som är 120 i diameter). Men jag längtar helt klart efter ett kök som är större än vårt på 12 m2.

 

 

 

 

 

Det har verkligen varit vår i luften idag och jag hoppas hoppas att påskhelgen blir lika solig och fin.

 

 

Onsdag kväll och jag sänker axlarna för nu är jag ledig till på tisdag, så fruktansvärt välbehövligt för jag är helt urladdad. Skittrött rent ut sagt och vill bara sova. Jag brukar studsa upp på morgonen men har varit en zombie senaste veckorna, mått illa av trötthet. Så jobbigt.

Så efter jag lämnat sonen på skolan imorgon ska jag krypa ner i sängen igen så får Inez glutta på tv en stund 😉

 

Kram

5

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.